Son dakika! İngiltere'de ikinci bir patlama dehşeti: Şiddetli patlama sesi geldi

Son dakika haberi: İngiltere'de gece meydana gelen patlamaların ardından bir patlamanın daha olduğu iddiası bilgisi alındı. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Son dakika! İngiltere'de ikinci bir patlama dehşeti: Şiddetli patlama sesi geldi

Bir son dakika gelişmesi daha yaşanıyor. Alınan son bilgilere göre İngiltere'de gece meydana gelen patlamanın ardından yeni bir olayın yaşandığı öğrenildi. Manchester'de bulunan Arndale AVM'de şiddetli bir patlama sesi geldiği öğrenildi. Reuters'ın görgü tanıklarından aldığı bilgiye göre AVM'den çok sayıda kişinin koşarak uzaklaştığı belirtiliyor.

İngiltere'nin Manchester şehrinde ABD'li şarkıcı Ariane Grande'nin konser verdiği 'Manchester Arena'da patlama yaşanmıştı.

İngiltere’nin Manchester kentinde Arndale alışveriş merkezi bomba ihbarı üzerinde boşaltıldı. Bölgedeki görgü tanıkları patlama sesi duyduklarını ifade ederken, İngiltere emniyetinden yapılan açıklamada AVM’nin tekrar açılacağı duyuruldu. Polis olay yerinde bir şüpheliyi göz altına aldı.İngiltere’de dün gece konser salonuna gerçekleştirilen terör saldırısında 22 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi ise yaralandı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.