Son Dakika.. Yunanistan’da Büyük Facia! Yolcu Treniyle Yük Treni Çarpıştı

Yunanistan’da çok büyük bir facia meydana geldi. Yolcu treniyle yük treni çarpıştı. Yaşanan kazada 32 kişi yaşamını yitirdi.

Yayınlanma:
Son Dakika.. Yunanistan’da Büyük Facia! Yolcu Treniyle Yük Treni Çarpıştı

Yunanistan güne facia ile başladı. Yolcu treni ile yük trenin çarpışması sonrasında facia görüntüleri ortaya çıktı. Tehlikeli çarpışma sonrasında 32 kişinin vefat etmiş olduğunun da açıklaması yapılmış oldu. Larissa’ya giden yük treniyle şidLarissa kenti dışında meydana gelen çarpışma sonrasında da tren içerisinde can kaybının yaşanmasına neden olundu.

İki tren çarpışması sonrasında toplamda 32 kişi hayatını kaybetmiş oldu. Yaşanan kaza sebebiyle de onlarca kişinin hayatını kaybetmiş olduğu söyleniyor. Yaralılardan bazılarının durumunun çok ağır olduğuna dair bilgi sunuldu.

Yunanistan’da Şiddetli Tren Çarpışması

Yunanistan’da şiddetli bir tren çarpışması meydana geldi. Üstelik yaşanan şiddetli tren tartışması sonrasında birçok kişi vefat ederken, bazıları da ağır yaralı olduğuna dair bilgi verildi. Yük ile yolcu trenin de çarpışma hali de kameralar yansırken, olayın ne kadar riskli olduğu bir kez daha fark edilmiş oldu. Herm vefat hem de yaralıların olduğu tren çarpışması sonrasında, yaralı olanların da durumunun nasıl olduğu merak ediliyor. Fakat gelen son bilgiler ışığında yaralıların da ağır olduğuna dair bilgi verildi.

Çarpışmanın yaşanmasının ardından Tesalya valisi tarafından olayla ilgili olarak açıklama yapıldı. Yaşanan facia ile ilgili bilgi verirken ‘’ çarpışmanın çok şiddetli olduğunu söyledi. Ayrıca en az 4 vagonun da raydan çıktığına işaret etti’’.

Yolcu ve Yük Tren Çarpışmaları Kameralara Yansıdı!

Yolcu ve yük tren çarpışmaları kameralara yansıdı. Yaşanan çarpışma sonrasında olay anın şiddeti de fark edildi. Kathimenire de yer alan haber doğrultusunda yaşanan tren çarpışma faciasından sonra trendeki kalanların arama çalışmaları başlatıldı. Yolcu treni ilk vagonuyla ilgili olareak kaldırma çalışmaları yapılırken, hayatta kalanlarla ilgili olarak çalışmalar hız kesmeden yapılmaya devam ediliyor. Bu sayede yolcu treni ve yük treninde yaşanan büyük çarpışma sonrasında da hayatta kalanları kurtarmak amacıyla yoğun bir mesai yapıldı. Fakat gelen habere göre 32 kişi hayatını kaybetti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.