Söz Dizisi 2. Bölüm Nefesleri Kesti (Söz 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Söz dizisi 2. bölümü Star ekranlarında yayınlandı. Peki Söz dizisinin 2. bölümünü internet üzerinde nerede izleyebilirim? Söz dizisinin 2. bölümünde neler yaşandı? Söz dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte söz dizisinin son bölümü ve yeni bölümü ile ilgili son bilgiler.

Yayınlanma:
Söz Dizisi 2. Bölüm Nefesleri Kesti (Söz 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen Söz dizisi, 10 Nisan Pazartesi günü, yeni bölümü ile yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta yayınlandığı ilk bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Söz dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyordu. Sabırsız bekleyiş sona erdi ve Söz dizisi, önceki akşam 2. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanması ile birlikte binlerce izleyici soluğu ekran başında aldı. Ancak diziyi izleyemeyen binlerce takipçi de internet üzerinde dizinin yayınlanan son bölüm özetini araştırmaya başladı. Peki Söz dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Söz dizisi 2. bölümü nereden izleyebilirim? Söz dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevaplar.

Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde ekibe bir istihbarat gelir. Gelen istihbaratta terör örgütünün ele başı olan Çolak ile bir silah tüccarı arasında füze alış verişi yapılacağı öğrenilir. Büyük bir eylem hazırlığında olan Çolak, alacağı bu füzeler ile katliam peşindedir.

İstihbaratı alan ekip ise Yavuz önderliğinde yeni kurulan özel tim bunu engellemek için mücadeleye başlar.

Öte yandan Doktor Bahar ise oradaki köy halkının yaşam koşullarıyla yüz yüze gelir. Yavuz komutasında düzenlenen operasyonun sonucunda herkesi bekleyen büyük bir sürpriz olacaktır.

Söz dizisinin tüm bölümlerini izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.startv.com.tr/dizi/soz/bolumler "

Söz Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Söz dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.