Söz Dizisi 2. Bölümü Bu Akşam Star'da Saat Kaçta? (Söz Dizisi 2. Bölüm Fragmanı)

Ekranların yeni dizisi Söz, geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitlemişti. İlk bölümün ardından Söz dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Söz Dizisinin 2. bölüm fragmanı ve dizinin yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Söz Dizisi 2. Bölümü Bu Akşam Star'da Saat Kaçta? (Söz Dizisi 2. Bölüm Fragmanı)

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile yayınlanan Söz dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta yayınlandığı ilk bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Söz dizisi, 10 Nisan Pazartesi günü 2. bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin ekranlara gelecek ikinci bölümü öncesi takipçiler, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İkinci bölüm fragmanı araştıran takipçiler, Star kanalının fragmanı yayınlaması ile ikinci bölüm fragmanını izledi.

Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral ve Nihat Sarıkaya gibi isimleri bulunduran Söz dizisi, 10 Nisan günü saat 20.00'da ekranlara gelecek. İşte Söz dizisinin 2. bölüm Fragmanı.

İlk Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen söz dizisi, İçerde ve İsimsizler adlı dizi ile aynı saatte yayına girdi. Bu diziler ile aynı anda yayına giren Söz dizisinin reytinglerde kaçıncı sırada olacağı da merak konusuydu. Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarına ve Söz, İsimsizler ve İçerde dizilerinin reyting sıralamasına gitmek için lütfen TIKLAYIN

Söz dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde İstanbul'da yaşanan bir terör saldırısında onlarca insan hayatını kaybetmişti. Bu facianın ülke genelinde derin bir yara açması sonucu ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir.

Saldırıyı üstlenen terör örgütü, bu eylem sonrası ikinci bir eylem yaptı ve bir vatandaşı kaçırdı. Bu eylem sonucunda Özel Kuvvetler Komutanlığı, bir tim oluşturarak terör örgütünün başını ve rehin alınan vatandaşı ele geçirmek için harekete geçer.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.