Survivor 16 Nisan'da Son Eleme Adayı Belli Oldu-İşte Survivor'da Elemeye Kalan 4 İsim

Survivor'ın son programında eleme potasına kalan son isim de belli oldu. Peki Survivor'da kim eleme potasına kaldı? Hangi yarışmacılar sms oylamasına kaldı. İşte Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde elemeye kalan yarışmacı.

Yayınlanma:
Survivor 16 Nisan'da Son Eleme Adayı Belli Oldu-İşte Survivor'da Elemeye Kalan 4 İsim

Survivor 2017'nin bu akşam yayınlanan son bölümünde eleme potasına kalan 4. isim de belli oldu.

Önceki gün yapılan yarışmalar sonrasında elemeye kalan 3 isim belli olmuştu. Yapılan ada konseylerinde oylamalar sonucu adı en çok yazılan Berna, Gökhan ve Sabriye, eleme potasına kaldı. Survivor'un bu akşam yayınlanan son bölümünde de eleme potasına kalan 4. sisim belli oldu.

Tv8 ekranlarının sevilen ve ekranların en çok izlenen yarışma porgramı olan Survivor'da eleme heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam gerçeklşeen Adan konseyinde yarışmacılar, elenmesini istedikleri adayların isimlerini kağıtlara yazı. İsimlerin yazılmasının ardından kapıtlar okundu ve adada eleme potasına kalan 4. yarışmacının adı açıklandı. Oylama sonuçlarına göre daha önce Berna, Gökhan ve Sabriye eleme potasaına kalan isimler olmuştu. Bu isimlere bu akşam yapılan ada konseyinde adı en çok çıkan isim olan Pınar kaldı.

Okunan ilk 6 kağıtta ismi 4 kez yazılmış olan Pınar, Berna ve Gökhan ile Sabriye ile birlikte eleme potasına kaldı. Öte yandan çıkan kağıtlarda Serhat Akın ve İlhan Mansız'ın da adı 1'er kez yazılmıştı.

Bu sonuç ile eleme potasına kalan 4 isim şu şekilde açıklandı: Berna, Gökhan, Sabriye ve Pınar.

Tv8'de bu akşam yayınlanan programda son ismin açıklanması ile birlikte oylama işlemi başladı. İzleyiciler, adadan gitmesini istemedikleri kişilerin adlarını sms olarak gönderecek ve belirtilen süre içinde adayın Survivor'da kalmasını sağlamak için uğraşacak.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.