Survivor eleme adayı kim oldu?

TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan yarışma programı survivor 2020 bu akşam yeni bölümüyle yine merak ettiriyor. Dün akşam Yasin ile Berkan'ın arasındaki büyük kavga geceye damga vurdu. Survivor son bölümünde Ünlüler ve...

Yayınlanma:
Survivor eleme adayı kim oldu?

TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan yarışma programı survivor 2020 bu akşam yeni bölümüyle yine merak ettiriyor. Dün akşam Yasin ile Berkan'ın arasındaki büyük kavga geceye damga vurdu. Survivor son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda her iki takımında ikişer kadın ve erkek yarışmacı seçildi. Önceki dokunulmazlık oyunu ile aynı parkurda oynanan oyunun tek farkı atışlar kısmıydı. Survivor final dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı.

Survivor'da bu hafta eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020 yarışmasında ilk eleme adayı belli oldu. Kutudan çıkan isimler arasında en çok yazılan isim Aşkım Burçe Tunay oldu. Ada konseyinde ise Barış'ın çıkması büyük şaşkınlık yarattı.

Survivor 15. bölümde ilk eleme adayı Ünlüler takımından Aşkım Burçe Tunay oldu.

Aşkım Burçe Tunay Kimdir?

Aşkım Burçe Tunay 2000 yılında doğmuştur. istanbul akademik Cimnastik spor kulubu sporcusu, Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye şampiyonasında 1. seri ve 2. seri deki başarısı ile Türkiye şampiyonu olmuştur.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.