Survivor Yasin Obuz Kimdir ?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz kaç yaşında? Mesleği ne? nereli? Renkli kişilik Yasin Obuz bakalım survivor'da neler yapacak?

Yayınlanma:
Survivor Yasin Obuz Kimdir ?

Geçtiğimiz sezon masterchef yarışması ile Yasin Obuz'u izleyiciler yakından tanıdı.

Yarışmada büyük ilerleme kaydeden Yasin Obuz başarılı bir şekilde yaptığı yemekleri ile kendini gösterdi.  Yasin Obuz  masterchef finaline haftalar kala Batuhan Bayırla elemeye kalarak yarışmaya veda etti. Daha sonra Survivor'a katılarak  gönüllüler kategorisinde yarışmaya katıldı.  Masterchef'teki performansını survivorda da gösterebilecek mi diye merak ediliyor. Survivor gönüllülerinde erkek yarışmacılar arasında favori olarak gösterilen Yasin Obuz performansı merak ediliyor. Survivor 16 Şubatta Tv8 Ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Survivor Yasin kaç yaşında, Nereli , Ne okudu, mesleği ne  merak ettiğiniz her şeyi hazırladık.

Survivor Yasin Obuz 21 Kasım 1988 Diyarbakır doğumlu. Yasin Obuz çocukluğundan beri spor yapıyor. İlk spor Lisansı 1998'de çıktı. Amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Çocukken 2 yıl boyunca jimnastik yaptı. Ankara Hacettepe Üniversitesi'nde  Spor Bilimleri Fakültesi'nde okudu. Üniversite'de Mutfağa merak saldı ve yemek öğrenmeye başladı. Bir dönem Rusya ST Petersburg'da yaşadı. Yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Küçük bir işletmesi var ve geçen sezon masterchef yarışmasına katıldı.

Survivor’a katılan diğer yarışmacılar için bilgilere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.