Yapı Kredi Emekli Promosyonlarını ARŞA Çıkardı: 3 Gün İçinde 9900 TL Ek Ödeme Yapacak

Yapı Kredi Bankası emekli maaşlarına gelen son zamların ardından emekli promosyon ödemelerini arttırdı. Yapı Kredi’nin yeni promosyonu 9900 TL’ye yükseldi.

Yayınlanma:
Yapı Kredi Emekli Promosyonlarını ARŞA Çıkardı: 3 Gün İçinde 9900 TL Ek Ödeme Yapacak

Emekli maaşlarına Ocak 2024 itibarıyla yapılan zamlar sonrası ek ödeme fırsatları da gelmeye devam ediyor. Emekliler özellikle bankaların yeni promosyon imkanlarını yakından takip ediyordu. Birçok özel bankada promosyon fırsatları artarken Yapı Kredi’den de önemli bir adım geldi. Yapı Kredi Bankası 4A 4B 4c emeklisi müşterileri için yeni promosyon miktarını açıkladı. Emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyarak 3 yıllığına buradan almaya söz veren emeklilere verilecek yeni promosyon belli oldu. İşte Yapı Kredi bankasının yeni promosyonuna ilişkin son gelişmeler…

Milyonlarca emekli vatandaş Yeni yıla yeni zamlarla başladı. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi için maaş zammı yüzde 49.25 olarak gerçekleşti. Elbette maaş zamları ile birlikte bankaların promosyon miktarlarında da hızlıca yeni gelişmeler yaşanmaya başladı. Artık taban emekli maaşı 10.000 TL olurken bankalardan da promosyon ücretlerine rekor zamlar yapılıyor. Bir zam haberi de Yapı Kredi Bankası tarafından verildi. Yapı Kredi Bankası’nın yeni emekli promosyonu belli oldu, ödeme tarihleri açıklandı. 4A 4F 4c emeklisi için Yapı Kredi’den verilecek yeni promosyona ilişkin tüm detaylar haberimizde…

YAPI KREDİ’DEN EMEKLİYE REKOR PROMOSYON

Yapı Kredi Bankası milyonlarca emekli vatandaşı kendisinden Maaş almaya davet ediyor. Banka bu kapsamda emekli promosyon ücretlerini de güncelledi. 2024 Şubat ayı Yapı Kredi promosyon ücreti 9900 TL’ye yükseldi. 10.000 TL ve üstü maaş alan ve emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na Taşıyan tüm emekliler promosyon desteği alabilecek. Yapı Kredi’nin promosyon kampanyası tek sefere mahsus olarak geçerli ve sadece 3 yıllık taahhüt karşılığında veriliyor.

YAPI KREDİ’DEN KOLAY VE HIZLI BAŞVURU FIRSAT

Ayrıca Yapı Kredi Bankası promosyon kampanyasında kolay ve hızlı başvuru fırsatı da sunuyor. Emekli maaşını taşımak için banka şubesine gitmeye hiç gerek yok nokta Yapı Kredi Bankası’nın mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri aracılığı ile Hızlı ve kolay bir şekilde başvuru yapabilirsiniz. 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler maaşlarını Yapı Kredi’ye taşımaları durumunda 3 iş günü içinde belirlenen promosyon miktarını alabilecek. Ancak emekliler için önemli de bir uyarı yapıldı. Yapı Kredi promosyon kampanyası için son başvuru tarihi 29 Şubat 2024 oldu nokta emeklilerin promosyon desteği için Bu tarihe kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.