Yeni dizi Seni Kimler Aldı'nın oyuncu kadrosu ve hikayesi (1.Bölüm yayınlandı)

Atv ekranlarının yeni dizisi Seni Kimler Aldı, bu akşam ilk bölümü ile yayınlandı. Peki Seni Kimler aldı dizisinin oyuncu kadrosu kimlerdir? Seni Kimler Aldı dizisinin konusu nedir? İşte dizi hakkında detaylar.

Yayınlanma:
Yeni dizi Seni Kimler Aldı'nın oyuncu kadrosu ve hikayesi (1.Bölüm yayınlandı)

Ekranların en çok izlenen kanallarından olan Atv, yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıktı. Seni Kimler Aldı adlı dizinin ilk bölümü bu akşam Atv ekranlarına yayınlandı. Peki Seni Kimler Aldı dizisinin konusu nedir? Seni Kimler Aldı dizisinin oyuncuları kimlerdir? İlk bölümde neler yaşandı? İşte Seni Kimler Aldı ilk bölüm detayları ve oyuncu kadrosu ile dizinin hikayesi.

Seni Kimler Aldı dizisinin ekranlara gelen ilk bölümünde Zehra, annesi Aynur'la birlikte, İstanbul'un sayılı zenginlerinden sayılan Çamay ailesinin yanında çalışıyor ve hayatlarına burada devam ediyorlardır. Zehra, birlikte büyüdüğü Çamay ailesinin tek veliahttı Barış'a âşıktır. Barış da Zehra'ya karşı boş değildir. Fakat bu aşkın önünde çok sayıda engel çıkmaktadır. Aynur'un evlatlık verdiği ama herkesin öldü bildiği Zehra'nın ablası Ceren (Zeynep) intikam için geri gelir ve oklarını önce kendi ailesine sonra ilgisi olan herkese yöneltir. Konak tarafında ise, bu ilişkiyi kesinlikle onaylamayan annesi Cahide, Barış'ı sadece Zehra'dan değil, amcası bildiği ama aslında babası olan Talat'tan da uzak tutmak için kışkırtmaktadır.

Aşklarını korumak isteyen Barış ve Zehra ise büyük sırların içinde ve satılmış olduğunu öğrenmiş olan Ceren'in intikamının gölgesinde savrulup duracaklardır.

Oyuncuları

Zehra Yılmaz: Fulya Zenginer

Barış Çamay: Yiğit Kirazcı

Talat Çamay: Serhan Yavaş

Ceren Özkan: Duygu Yetiş

Seni Kimler Aldı dizisinin ilk bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.atv.com.tr/(S(w3ia53anisrqi0zawpcegfnk))/webtv/seni-kimler-aldi/fragman "

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.