Yıllar Önce Çekilmiş Fotoğraflarını Sosyal Medyadan Paylaştı! Nurgül Yeşilçay'da Tbt Yapanlar Arasına Katıldı..

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak kalan Nurgül Yeşilçay yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Yıllar Önce Çekilmiş Fotoğraflarını Sosyal Medyadan Paylaştı! Nurgül Yeşilçay'da Tbt Yapanlar Arasına Katıldı..

Veda Mektubu adlı dizi ile tekrar ekranlara dönecek olan oyuncu sosyal medyada eski fotoğraflarını paylaştı. Tbt adı verilen ve Perşembe günleri eski fotoğrafları paylaşma olarak adlandırılan bu akıma Nurgül Yeşilçay da katıldı. Tbt gereği 12 ve 20 yıl önce çekilen fotoğraflarını paylaşan Nurgül Yeşilçay'ın eski fotoğrafları incelendiğinde oldukça değiştiği görüldü.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay Veda Mektubu adlı dizi ile tekrar ekranlara dönerken kendisine birçok başarılı ve önemli isim eşlik edecek. Nurgül Yeşilçay başrolünde olduğu dizide Rabia Soytürk, Emre kıvılcım Birgül Bennu Yıldırımlar ve Selim Bayraktar ile başrolleri paylaşacak. Uzun sayılabilecek bir sürenin ardından tekrar dizi oyunculuğuna ve TV ekranlarına dönen Nurgül Yeşilçay yeni projenin kendisini heyecanlandırdığını da söyledi. Bu Heyecanın içerisinde tbt akımına uyan Nurgül Yeşilçay oldukça eski zamanlarda çekilmiş fotoğraflarını yayınladı.

odatv-image-79-5d8f69c7bccc47.webp

Nurgül Yeşilçay Sosyal Medya Paylaşımları İle Adından Sık Sık Söz Ettiriyor

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Nurgül Yeşilçay özellikle Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle adından sık sık söz ettiriyor. Hala güzelliğini koruyan ve güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Nurgül Yeşilçay televizyon ekranlarından uzak kalsa da sosyal medyada her zaman aktif bir şekilde yer alıyor. Yaptığı paylaşımlar ilgi çeken ve geniş bir takipçi kitlesi olan Nurgül Yeşilçay bu sefer Instagram hesabı üzerinden 12 yıl öncesinde bir dergiye vermiş olduğu pozu Instagram'da paylaşan Nurgül Yeşilçay bu resmin açıklamasını da takipçileriyle paylaştı.

odatv-image-79-2e7ace781df841.webp

"Bu Tbt Olayını Hangi Gereksiz İcat Etti"

"Şunu çekeli 12 yıl olmuş, olamaz ama aaa. Yok bir daha TBT falan. Önümüze bakıyoruz" notunu yazdı. Yeşilçay daha sonra da 20 sene önce çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayarak "Bu TBT olayını hangi gereksiz icat etti. Şu da 20 yıl önce ee bu iş mi bu! Hayır yalnız kaz ayağı deseni hep mi moda olur" dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.