15.000 TL ihtiyacı olan faiz ödemeyecek! O banka son başvuruları alıyor

Türkiye'de sıfır faizli kredi arayanlar için heyecan verici bir fırsat kapısı açılıyor! İş Bankası, 15.000 Türk Lirası ile 30.000 Türk Lirası arasında faizsiz kredi desteği sunuyor. Ancak başvuru için geriye sadece son 6 gün kaldı! İşte detaylar...

Yayınlanma:
15.000 TL ihtiyacı olan faiz ödemeyecek! O banka son başvuruları alıyor

Türkiye genelinde birçok banka, bayram öncesinde müşterilerine sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Bu bankalardan biri de İş Bankası! Milyonlarca müşterisi bulunan ve sürekli olarak cazip fırsatlar sunan İş Bankası, şimdi de faizsiz kredi desteği sağlayacak.

Özellikle Ramazan Bayramı öncesi maddi anlamda rahatlama arayanlar için bu kampanya bir ilaç gibi gelecek. Ancak başvuru için son günler geldi çattı! İş Bankası'ndan 15.000 Türk Lirası ile 30.000 Türk Lirası arasında faizsiz kredi almak isteyenler için son tarih 31 Mart. Yani, 0 faizle kredi fırsatını kaçırmamak için son 6 gün! Kampanyaya katılmak isteyenler, İş Bankası'nın belirlediği başvuru şartlarına ve detaylarına haberimizden ulaşabilirler. 


İŞ BANKASI'NDAN RAMAZAN BAYRAMI'NA ÖZEL FAİZSİZ KREDİ FIRSATI!Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı yaklaşırken, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için İş Bankası müjdeli bir haberle karşımızda! Banka, özel bir kampanya kapsamında Türk Lirası cinsinden 30 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak artık çok kolay, çünkü başvurularınızı 7 gün 24 saat boyunca İşCep uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması halinde, kredi miktarı hemen kullanıma hazır olacak.

İş Bankası'nın bu özel kampanyasıyla, bayram öncesinde maddi sıkıntılarınızı hafifletebilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Türk Lirası cinsinden 30 bin Türk Lirası'na kadar olan bu faizsiz kredi fırsatıyla, bayram sevincinizi artırabilirsiniz. 

İş Bankası'nın faizsiz kredi fırsatından yararlanabilmek için belirli başvuru şartları bulunmakta:

İş Bankası'na herhangi bir kredi ya da kredi kartı borcunun bulunmaması,

Başvuru sahibinin 18 yaşından büyük olması,

Başvuru sahibinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir.

İş Bankası'nın faizsiz kredi kampanyasının detayları ise şu şekildedir:

Kredi Tutarı: 30 bin Türk Lirası

Vade: 12 ay

Faiz Oranı: %0

Başvuru Kanalı: İşCep mobil uygulaması

Başvuru Süresi: 7/24

Bu şartlar ve detaylar doğrultusunda başvurunuzu gerçekleştirebilir ve faizsiz kredi fırsatından yararlanabilirsiniz.

İş Bankası, faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurmak isteyen müşteriler için İşCep mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla başvuru imkanı sunuyor. Başvurular, banka yetkilileri tarafından hızlı bir şekilde değerlendirilerek sonuçlandırılıyor.

Ramazan Bayramı Müjdesi!

İş Bankası'nın Ramazan Bayramı öncesinde sunduğu faizsiz ihtiyaç kredisi, bayram alışverişi, konut masrafları veya diğer acil ihtiyaçlar için vatandaşlara destek olacak nitelikte. Ancak, Ramazan bayramına ve ay bitimine artık sayılı günler kaldı. Türkiye İş Bankası tarafından sağlanan bu kredi paketi 31 Mart tarihinde sona erecek. Bu nedenle, faizsiz kredi fırsatından yararlanmak isteyenlerin en geç 31 Mart'a kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Acele edin ve bu fırsatı kaçırmayın!

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.