22-26 Nisan Haftasında Temettü Dağıtacak 5 Şirket

Ülkemizde hisse senedi yatırımı yapan yatırımcılar, 22-26 Nisan tarihleri arasında temettü ödemesi yapacak olan 5 şirketi yakından takip ediyor.

Yayınlanma:
22-26 Nisan Haftasında Temettü Dağıtacak 5 Şirket

Ülkemizde temettü ödemesi yapacak olan şirketler birçok yatırımcı tarafından takip ediliyor. 22 ile 26 Nisan arasında temettü ödemesi yapacak olan 5 şirket belli oldu. Önümüzdeki  haftada 5 şirket tarafından yapılacak temettü ödemelerinin tutarları ve hisse kodları da yatırımcılar tarafından merak edilmeye başlandı.

Borsa İstanbul 19 Nisan'da BIST 100 endeksi, yüzde 1.77 değer kazanarak 9.693.46 puanla günü kapattı. 22 Nisan itibariyle açılacak borsa öncesinde şirketlerden yeni haberler gelmeye başladı. Yeni haftada hangi hisselerin temettü dağıtımı yapacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 22-26 Nisan tarihleri arasında temettü ödemesi yapacak 5 şirket ve temettü tutarları şu şekilde; 

Önümüzdeki hafta Pazartesi temettü ödemesi yapacak olan şirketler 0,0993 TL net ödemeyle Beyaz Filo Kiralama (BEYAZ) ve 0,8264 TL net temettü tutarıyla GELECEK VARLIK YÖNETİMİ A.Ş. (GLCVY) olmakta. Dahas sonra 24 Nisan Çarşamba itibariyle Koç Holding (KCHOL) 7,2000 TL net temettü, Çelebi Yer Hizmetleri (CLEBI) ise 56,7000 TL temettü ödemesi yapacak. Haftanın son temettüsü ise 3,0546TL net temettü ödemesi BRISA tarafından yapılacak.

EDİTÖR NOTU: Bu haberde yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Web sayfamız internet ortamında herkese açık olan bilgileri derleyerek, haberleştirir. İnternet sitemiz herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.