Ali Koç'tan Çok Konuşulacak Mustafa Cengiz Açıklaması

Ali Koç 'tan flaş açıklamalar.Düzenlediği basın toplantısında konuşan Ali Koç, Fenerbahçe 'nin kampına dair son bilgileri , transferleri değerlendirdi.İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Koç, "Sezonun ikinci yarısı...

Yayınlanma:
Ali Koç'tan Çok Konuşulacak Mustafa Cengiz Açıklaması

Ali Koç 'tan flaş açıklamalar.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Ali Koç, Fenerbahçe 'nin kampına dair son bilgileri , transferleri değerlendirdi.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Koç, "Sezonun ikinci yarısı için faydalı bir kamp olduğunu hocamız bize iletti. Algı operasyonları yapılıyor. Bazı rakiplerimizin bizi hedef alan açıklamaları var. Bugün benim için önemli olan sizin sorularınıza cevap verebilmek. Önemli olan kamuoyunu aydınlatabilmek." dedi.

TAHKİM KURULU 'NUN KARARI

Tahmin Kurulunun aldığı kararı değerlendiren Ali Koç, "Yeni olan, TFF'nin, UEFA benzeri bir FFP'yi kendisine uygulaması. UEFA'nın FFP'si işleseydi ülkede, bir adım öteye gitmemiz gerekmeyecekti. FFP'nin meyve vermediği, kulüplerin tam tersi yönde gittiği yegane ülke bizimki. Tahkim'in aldığı kararlar ve bunun bazı medyalarda ele alınış şekli gerçeği yansıtmamaktadır." dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Adil rekabet istediğini söyleyenlerin aslında nasıl adil bir rekabet içinde olmadığını dilim döndüğünce anlatayım. Artık sabır taşımız çatladı. Biz bu noktaya gelmek istemezdik. Artık Türk futbolunu sporunu değil, kendi kulübümün çıkarlarını korumak zorundayım. Açıklamalarımı inşallah bazı kanallar sonuna kadar verirler."

'TRANSFERDE HAREKET ETMEMEMİZİ İSTİYORLAR 

Transferlere de değinen Ali Koç, "Bizim yaptığımız başvuru engellenmeye çalışılıyor. Nasıl engellenmeye çalışılıyor? TFF bilgi sızdırıyor. Fenerbahçe'nin rakamları veriliyor, limitin bu kadar üzerinde deniyor. Bu kişiler bizi arıyor, bizden haber yapmamızı istiyorlar deniyor. Bir mekanizma, Fenerbahçe'nin transferde hareket edemez duruma gelmesini istiyor. Biz de öyle öğreniyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan dışarıya bilgi sızdırılıyor." dedi.

TARAFTARLARINA TATLI GÖRÜNMEK İÇİN...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz 'in zaman zaman yaptığı sözlere tepki gösteren Ali Koç,  "Mustafa Cengiz 'in takım ismi ağza almadan Fenerbahçe aleyhine açıklamalarda bulunuyor. Tabii taraftara tatlı gözükmek için, koltuğu sağlama almak için böyle açıklamalarda bulunuyor olabilir. Bizim de cevap vermemiz gerekiyor ama kısa süreli bir anlayış olur. Bu yaştaki adam ya bilgi sahibi değil, ya gerçekleri saptırıyor ya da yanlış bilgilendiriliyor. Mustafa Cengiz, playofftan bahsediyor. O yıllara atıf yapıyor. İnşallah yanlış bildiğinin farkına varır. Yaşınız başını almış bir kişi olarak topluma yalan konuşmuyordur. İnşallah uyarırlar kendisini." dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.