Ankara'da şiddetli fırtına: Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi

Ankara'da şiddetli fırtına ve sağanak yağışlar yaşanıyor. Özellikle Çankaya, Etimesgut, Sincan ve Gölbaşı gibi ilçelerde etkili olan fırtına, günlük hayatı olumsuz etkiliyor ve bazı yollarda ağaç devrilmelerine sebep oluyor.

Yayınlanma:
Ankara'da şiddetli fırtına: Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi

Ankara, güçlü fırtına ve sağanak yağışların etkisi altında. Özellikle Çankaya, Etimesgut, Sincan ve Gölbaşı gibi ilçelerde etkisini gösteren fırtına, günlük yaşamı zorlaştırıyor ve bazı yollarda ağaç devrilmelerine neden oluyor.

Ankarada öğle saatlerinde hızını artıran fırtına, şiddetini giderek artırdı. Çankaya ve Etimesgut başta olmak üzere birçok bölgede ağaçların devrilmesine yol açtı. Fırtına, bazı ana yollar ve sokaklarda ulaşımın aksamasına neden oldu.

Belediye Ekipleri Sahada Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, devrilen ağaçları kaldırmak için yoğun çaba sarf ediyor. Çalışmalar, trafiğin daha güvenli ve akıcı hale gelmesi için devam ediyor.

Valilikten Uyarı Ankara Valiliği, dün yaptığı açıklamayla, vatandaşları fırtına ve sağanak yağış konusunda uyardı. Valilik, rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına şeklinde esmeye devam edeceğini ve gece yarısına kadar süreceğini belirtti. Vatandaşlar, dışarıda dikkatli olmaları ve gerekmedikçe seyahat etmemeleri konusunda uyarıldı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.