İstinye Park AVM otoparkında yangın: Alışveriş merkezi tahliye edildi

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan İstinye Park Alışveriş Merkezi'nin otoparkında çıkan yangın, park halindeki bir araçta meydana geldi. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

Yayınlanma:
İstinye Park AVM otoparkında yangın: Alışveriş merkezi tahliye edildi

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan İstinye Park Alışveriş Merkezi'nin otoparkında meydana gelen yangın, henüz belirlenemeyen bir nedenle park halindeki bir araçta başladı. Yangın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olay sırasında alışveriş merkezi içerisinde bulunan vatandaşlar, dumanın yayılması üzerine tahliye edildi. İtfaiye ve polis ekiplerinin yanı sıra çevredekilerin de müdahalesiyle yangın söndürüldü. İstinye Park AVM'nin otoparkındaki yangın anı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yangın sonrasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı bildirildi. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenememiş durumda. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.