Bakan'dan PÖH ve JÖH Alımı Müjdesi Geldi (10 Bin PÖH, 7 Bin 500 JÖH Alımı Yapılacak)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir programda yaptığı açıklamasında özel harekat polisi ve jandarma özel harekat alımı hakkında flaş bir açıklama yaptı. Bakan Soylu yaptığı açıklamasında 17 bin 500 PÖH ve JÖH alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Bakan'dan PÖH ve JÖH Alımı Müjdesi Geldi (10 Bin PÖH, 7 Bin 500 JÖH Alımı Yapılacak)

Bakan Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında müjdeli haberi verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında yaptığı konuşmasında binlerce işsiz vatandaşın beklediği müjdeyi verdi. Bakan Soylu, yaptığı açıklamasında "10 bin polis alımı ve 10 bin özel harekat alımı yapıldı. Onların mülakatları bitti, son düzenlemeleri yapılıyor." dedi.

Lisans mezunu 10 bin polis alımı başvuruları devam ederken Bakan Soylu, açıklamasının devamında bir müjde daha verdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yüz binlerce adayın büyük bir merakla beklediği özel harekat polisi alımı ve Jandarma alımına değinerek, "Çok yakın bir zamanda açıklanacak. 10 bin özel harekat ve 7 bin 500 jandarma alımına devam edeceğiz." dedi.

Bu müjdeli açıklama sonrasında polis ve jandarma adayları, sınav duyurusunun yayınlanmasını beklemeye başladı. Polis ve Jandarma Özel Harekat alımı duyurusunun kısa bir süre içinde yayımlanması bekleniyor.

Özel harekat polisi alımı, jandarma özel harekat alımı ve diğer memur personel alım ilanları yayınlandığı anda haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Kamuya devam eden personel alımlarını görmek başvuru şartlarından ve son başvuru tarihinden haberdar olmak için lütfen TIKLAYIN

İlanlar yayınlandığında anında haberdar olmak için 5haber’i sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.