Behzat Ç. Dizisi Yeniden Başlayacak mı? Senarist Emrah Serbes Açıklama Yaptı

Bir dönemin fenomen dizisi Behzat Ç. yeniden başlayacak mı? Behzat Ç.'nin senaristinden bir son dakika açıklaması geldi. İşte Emrah Serbes'in o açıklaması.

Yayınlanma:
Behzat Ç. Dizisi Yeniden Başlayacak mı? Senarist Emrah Serbes Açıklama Yaptı

Bir dönemlerin en çok izlenen ve en çok beğenilen dizilerinden olan Behzat Ç. dizisinin senaristi Emrah Serbes'ten bir son dakika açıklaması geldi. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun rol aldığı polisiye kaydı Behzat Ç’nin senaristi Emrah Serbes, yaptığı açıklamada dizinin yeniden başlayıp başlamayacağına değindi.

Behzat Ç. hayranlarının, devam bölümlerinin çekilmesini yoğun bir şekilde beklediği dizi için Emrah Serbes sosyal medya platformu Twitter hesabı ğzerinden şu mesajı paylaştı:

"Behzat Ç. için yüreğimde ve zihnimde ne varsa çalışıyorum, bana sormayın artık, güngelir gerekli açıklama yapılır."

Son olarak ‘Adı Efsane’ dizisinde rol alan, ancak dizi devam ederken kadrodan çıkan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Haziran ayı içindeyken, dizinin yeniden başlayacağı konusunda takipçilere müjdeli haberi vermişti.

Behzat Ç. Konusu

1985 yılında Polis Akademisi'nden mezun olan Behzat Ç. isimli polis, cinayet bürosunda görev yapmakta olan bir polistir. Hizmet verdiği süre içerisinde almış olduğu cezalar nedeniyle hep başkomiser rütbesinden yukarı çıkamamıştır.

Ekibinde yer alan diğer polisler Harun, Hayalet, Akbaba, Eda, Emre Selim ve Cevdet ile beraber Ankara'da yaşanan cinayet olaylarını çözmeye çalışmaktadır.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.