Belediye'den taşeron işçilere bayram ikramiyesi müjdesi

Seyhan Belediyesi bünyesinde çalışan taşeron işçilere bayramda 300 lira ikramiye verileceği müjdesi geldi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Belediye'den taşeron işçilere bayram ikramiyesi müjdesi

Adana'nın merkez Seyhan İlçesinin Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yaptığı son açıklamasında Ramazan Bayramı vesilesi ile belediye bünyesinde çalışan taşeron işçilere 300 lira bayram yardımı yapılacağı müjdesini verdi.

Seyhan Belediye binasında Ramazan Bayramı vesilesi ile düzenlenen bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Zeydan Karalar bir konuşma yaptı. Karalar yaptığı konuşmasında taşeron işçilere yönelik başlattıkları yılda 2 kere ikramiye sözünü bu bayramda da devam ettireceklerini dile getirerek kişi başına 300 TL ikramiye vereceklerini söyledi.

Belediye çalışmalarının vatandaş nezdinde takdirle karşılandığını dile getiren Seyhan Belediye Başkan Zeydan Karalar, bunda en büyük katkının belediye çalışanları, emekçileri olduğunu söyledi. Başkan Zeydan Karalar, “Ramazan ayı barış ayıdır, sevgi ayıdır. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı en işten dileklerimle kutluyorum. Seyhan Belediyesi benim için bir aile ve Seyhan’ın güzelleşmesi için katkı koyan herkes benim ailem. Çalışmalarımız vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Bunda en büyük katkıda sizle ait... Bizler vatandaşa hizmet için geldik ve bunu en güzel şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

Taşeron İşçiler Mutlulukla Karşıladı

Belediye bünyesinde çalışan yaklaşık 500 taşeron işçi, ikramiye müjdesini büyük sevinçle karşıladı.

Bizde bu uygulamanın diğer belediyelere örnek olmasını temenni ediyoruz. Ortalama bu sayıda taşeron çalıştıran belediyelerin 300 lira ikramiye vermesi, belediyeyi zarara sokmaz. (Aksine çalışma verimini arttırır.)

Taşerona kadro konusunda son gelişmeler için lütfen tıklayın

Taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber’i sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.