Beşiktaş Sergen Yalçın İle Çok Farklı

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Farkı Yaşanıyor.

Yayınlanma:
Beşiktaş Sergen Yalçın İle Çok Farklı

Beşiktaş sezonun il yarısında Abdullah Avcı ile başlamış ilk 6 maçta çok kötü bir performans göstermesine rağmen ilk yarıdaki Galatasaray- Maçıyla yükselişe geçmiş önünde ki 6 maçını kazanmış ve daha sonra mağlubiyetler serisine başlamış ve bu serinin sonunda Abdullah Avcı görevinden alınarak yerine Efsane Futbolcusu Sergen Yalçını getirerek bu krizi çözmüştü Beşiktaş.

Sergen Yalçın Gelirken kimilerinin aklında Tereddütler varken Sergen Yalçınlı Beşiktaş'ın tüm istatislikler de daha iyi olduğu ortaya çıkmaya başladı.

Hücumda çok daha üretken bir Beşiktaş Sahada

Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetimindeki 5 maçta topla oynama oranı ortalama yüzde 64 oldu. Kartal, maç başına 17.8 şut ve 7.6 korner ortalamasıyla oynuyor.

Süper Lig’deki ilk 19 maçında 30 puan kazanan Beşiktaş, 1,57 ortalama tutturdu. Sergen Yalçın yönetimindeki 5 müsabakada 10 puan toplayan Kartal, ortalamasını 2’ye çıkardı.

Gol yeme ortalaması 1'e düştü

Sergen Yalçın’dan önce Süper Lig’deki 19 maçta 29 gol atarak 1.52 ortalamaya ulaşan Kartal, Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 5 karşılaşmada 9 gol atarak ortalamasını 1.8’e yükseltti.

Ligin 19. haftası sonunda kalesinde 26 gol gören (ortalama 1.36) siyah beyazlılar, Yalçın dönemindeki 5 maçta 5 gol yiyerek ortalamasını 1’e düşürdü.

Sezonun 19 maçlık bölümünde 9 galibiyet alan siyah beyazlı takım, yüzde 47,3 oran yakaladı. Sergen Yalçın döneminde 5 maçta alınan 3 galibiyetle kazanma oranı yüzde 60’a çıktı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.