BofA, Bist100'de Bu Hafta Belli Hisseleri Yoğun Bir Şekilde Topladı

Borsa İstanbul'da Bank of America, geçen haşta en fazla alım-satım işlemi gerçekleştirdiği hisseleri belirledi.

Yayınlanma:
BofA, Bist100'de Bu Hafta Belli Hisseleri Yoğun Bir Şekilde Topladı

Borsa İstanbul'da ABD'li yatırım bankası Bank of America'nın geçen hafta en çok alım-satım yaptığı hisseler belli oldu. Finansal piyasalarda işlem yapılabilmesi için milyonlarca müşterisinin alım-satımına aracılık eden Bank of America'nın, geçtiğimiz hafta Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden hangilerinden en çok hisseyi aldığı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 

Bank of America 15 ile 19 Nisan arasında Borsa İstanbul'da işlem gören birçok şirket hissesiden alım ve satım gerçekleştirdi. Her hafta bitiminde banka tarafından bu alım ve satımların yayınlanmasıyla ülkemizdeki yatırımcılar da bilgi sahibi oluyor. Bank of America tarafından bu hafta alım satım yapılan hisseler şu şekilde;

SATIŞ

Bank of America verilerine göre banka tarafından en çok alım yapılan hisse 1.315.837.734,60 net hacimleYKBNK oldu. Daha sonrasında ise alım yapılan hisseler sırasıyla GARAN, AKBNK, TCELL, EREGL oldu. Bank of America'nın bu hafta yayınlanan verilerine göre en çok satış yapılan hisse ise THYAO oldu. Listede yerini alan diğer hisseler ise sırasıyla; HALKB, DOAS, AEFES, TUPRS oldu.

 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.