Bu üç burç için 48 saatten az zaman kaldı! Ünlü astrolog açıklamasıyla uykuları kaçıracak

Güneş ile Plüton arasında meydana gelen açının etkisinin 2 gün gibi bir süre devam edeceğini belirten Astrolog Dinçer Güner, artık hayatımızda neyin yararsız olduğuna karar verme zamanının geldiğini söyledi. 3 burç için de 48 saatlik bir süre veren Güner'den dikkat çeken değerlendirmeler de geldi.

Yayınlanma:
Bu üç burç için 48 saatten az zaman kaldı! Ünlü astrolog açıklamasıyla uykuları kaçıracak

Bu hafta sonu astrolojik olayların bzileri nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Astrolog Dinçer Güner, 12 burcu tek tek açıklıyor. Gizemli bazı konuşarın araştırılma durumunun içine girebileceğini belirten Güner, gök olaylarını yorumluyor.

"EVET YAPABİLİRSİN"

“Güneş ile Plüton arasındaki altmışlık açı, bir nevi hayatımızdaki 'hız düğmesine' basmaya benziyor. Bu enerji sanki derin bir güç kaynağı keşfetmişiz gibi içimizden daha güçlü hissetmemizi sağlar.

"Bu süre zarfında kendimize olan güvenimiz artıyor. Uzun zamandır endişe ettiğimiz ama bir türlü cesaret toplayamadığımız adımları atmaya başlayabiliriz."

"Bu, yeni bir hobi alışkanlığı elde etmek, kariyerinizde değişiklik yapmak veya kişisel ilişkilerde daha açık ve aynı zamanda da dürüst olmak gibi görünebilir."

Bu üç burç için 48 saatten az zaman kaldı

"Hayatımızda artık neyin işe yaramadığını bilmek, bizi geride tutan şeyin ne olduğunu görmemize yardımcı oluyor. Bu sadece dış dünyamız için değil, iç dünyamız için de geçerli."

"İçimizdeki korku ve engellerle yüzleşip bunları aşma fırsatına sahip olabiliriz. Bu süreçte eski alışkanlıkları, inançları, hatta ilişkileri sorgulayabilir, gereksiz olan tüm yüklerden kurtulabiliriz."

“Bu süre zarfında gizemli görünen tüm konuları araştırabilir, derinlik gerektiren konularda sabırlı olabiliriz. Başarıya dair bir takıntı da geliştirebiliriz.”

"Kötü alışkanlıklarımız varsa onlardan vazgeçecek gücü kendimizde bulabiliriz. Günümüzde başkalarına çekici bir imaj sunabilirsiniz."

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.