Çağatay Ulusoy'lu Netflix Dizisi Geliyor (Dizinin Konusu ve Yayın Tarihi Açıklandı)

İnternet dizi platformu Netflix'te, başrolünde Çağatay Ulusoy'un oynayacağı bir Türk dizisi geliyor. İşte büyük bir heyecanla beklenen dizinin konusu ve yayın yılı.

Yayınlanma:
Çağatay Ulusoy'lu Netflix Dizisi Geliyor (Dizinin Konusu ve Yayın Tarihi Açıklandı)

İnternet dizi platformunda dünyanın en iyileri arasında olan Netflix'te bir Türk dizisi yayınlanacak. Dizinin başrolünde ise başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy bulunuyor.Osmanlı ve Türk efsanelerinin yanı sıra tarihten esinlenen bir kahramanlık hikayesinin anlatılacağı dizi büyük bir heyecanla bekleniyor.

2017 yılı Mayıs ayında imzalanan dizi projesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Osmanlı ve Türk tarihindeki efsaneleri ile birlikte tarihten birçok kahramanlığı ekranlara getirecek olan dizinin yapımcılığını O3 Medya yapıyor. Behzat Ç. dizisiyle tanınan Ercan Mehmet Erdem ve Ezel, Suskunlar gibi başarılı projelere imza atmış Pınar Bulut diziyi yazacak.

Netflix senaristi Eric Barmack, dizinin süper kahraman hikayesi olacağını dile getirirken başrolde Çağatay Ulusoy ile çalışma konusundaki heyecanını da basın ile paylaştı. Barmack heyecanını şu şekilde aktarıyor: “Dizi, şu anda yazım aşamasında. Yapım öncesi aşamadayız. Türkiye’de zaman içinde daha fazla dizi çekmeyi düşünüyoruz.”

Türk orijinal dizisi, 2018 yılında tüm dünya üzerinde aynı anda yayına girecek.

Dizinin Konusu

2018 yılında çıkması planlanan dizide genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.

Ulusoy'dan İlk Açıklama

Netflix dizisinde rol alacağını sosyal medya platformu Instagram hesabı üzerinden doğrulayan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy da yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Heyecanımı sizinle paylaşmak ve bir konuya açıklık getirmek istediğim için bu videoyu çekiyorum. Evet duyduklarınız doğru, 2018 yılında çok farklı ve çok güzel bir projeyle Netflix’te olacağız. Görüşmek üzere."

Dizi hakkında bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Facebook Grubu için TIKLAYINFacebook Sayfası için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.