DPB'de Yayımlandı: Eti Maden İşletmesi KPSS'siz Lise Mezunu Kadrolu 152 İşçi Alıyor

Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda lise mezunu 152 işçi alımı yapılacağı belirtildi. Kadrolu işçi alım ilanının detayları ve başvuru şartları için haberimizin devamına göz atabilirsiniz.

Yayınlanma:
DPB'de Yayımlandı: Eti Maden İşletmesi KPSS'siz Lise Mezunu Kadrolu 152 İşçi Alıyor

Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü ve Emet Bor İşletme Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinde bir personel alım ilanı yayımlandı.

Eti Maden İşletmesi tarafından yayımlanan ilanda kurum bünyesinde istihdam etmek üzere 152 daimi işçi alımı yapılacağı belirtildi. İŞKUR üzerinden yapılacak alımlar için DPB'de yayımlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 78, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 60 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 14 daimi işçi için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır.

Aşağıdaki tabloda belirtilen toplam 152 daimi işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, ulusal düzeyde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 21.09.2017 tarih ve 21770 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 28.09.2017 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu 152 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 28.09.2017 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

Memur alımı haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

Facebook Grubu için TIKLAYINFacebook Sayfası için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.