Ed Sheeran'ın Performansına Tepki Gösterenlere Game Of Thrones'in Yönetmeninden Cevap

Game Of Thrones'in final sezonu ilk bölümünde oynadığı rol nedeniyle tepki alan Ed Sheeran'ı, Yönetmen savundu. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Ed Sheeran'ın Performansına Tepki Gösterenlere Game Of Thrones'in Yönetmeninden Cevap

Game Of Thrones'in final sezonu ilk bölümünde Ed Sheeran ekranlara geldi.

Game Of Thrones'in 7. sezon 1. bölümünde rol alan Eda Sheeran'ın sergilediği performans takipçileri tarafından tepki ile karşılandı. Game Of Thrones'in ilk bölümünde kısa süreliğine ekranlarda görünen Ed Sheeran, kısa süre görünmesine karşın performansı ile izleyicileri memnun etmedi.

Sosyal medya üzerinde Ed Sheeran'a Tweet atan takipçiler, ünlü şarkıcıya tepkilerini iletti. Ed Sheeran'ın eleştiri bombardımanına tutan takipçilere cevap Game Of Thrones'in yönetmeninden cevap geldi. Newsweek’e açıklama yapan Podeswa, “Bence Ed harika bir iş çıkardı, o harika bir oyuncu ve harika bir şarkıcı” ifadelerini kullandı.

Yapılan Eleştiriler

Sheeran çok ünlü bir şarkıcı, dolayısıyla bölümde yer aldığında izleyenin dikkatini dağıttı. Özellikle 6 sezondur böyle popüler isimleri barındırmayan dizi için bu bir hata oldu. Ormanın içinde Arya Stark’ın dünya çapında ünlü şarkıcıyla yan yana oturması izleyenleri dizinin dünyasından uzaklaştırdı.

Yönetmenin Cevabı

Yönetmen Podeswa Newsweek üzerinden yaptığı açıklamada,“Ed role uygundu, çünkü bu karakterin şarkı söylemesi gerekiyordu. Eğer insanlar Ed’i tanımasaydı bu konu hakkında bu kadar uzun düşünmezlerdi. Sorun gerçek dünyadaki Ed Sheeran’ın kimliğiydi. Dizinin dünyasında harika bir iş yaptı ve bu dünyaya ait olarak göründü.”ifadelerine yer verildi.

Game Of Thrones dizisi hakkında alınan son bilgiler ve son haberlere gitmek için lütfen TIKLAYIN

Kültür sanat haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.