Emekliler zil takıp oynayacak! Hükümet okkalı zamma tarih verdi

Emeklilerin yüzünü güldürecek gelişme! Adalet Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili müjdeyi verdi! Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Emekliler zil takıp oynayacak! Hükümet okkalı zamma tarih verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, katıldığı canlı yayında milyonlarca emekliyi sevindiren haberi duyurdu. Akbaşoğlu, emeklilere yönelik güncel düzenlemenin yürürlük tarihi olarak 16 Nisan'ı gösterdi. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERİN YÜZÜ GÜLECEK 

Milyonlarca emekli maaşlarının artıp artmayacağını merak ediyor. Bu konuyla alakalı güncel açıklamalar var. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, TGRT Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalar yaptı. Akbaşoğlu, Meclis'in güncel düzenlemeler için toplanacağı 16 Nisan oturumuna atıfta bulunarak, "Emeklilerin karşılaştığı zorlukların farkındayız." dedi. Akbaşoğlu, şunları söyledi: "Seçimlerden sonra Meclis toplandığında gündemimiz elbette geri çekilecek, o da emeklilerin bu sorunlarını çözmek. Çalışanlarımızın duasını istiyoruz. Daha iyiye gitmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

Emeklilerin Yüzü Gülecek

Emeklilerin de seçim döneminde yaşadıkları sorunları dile getirdiğini ifade eden Akbaşoğlu, konuların hükümet tarafından değerlendirildiğini söyledi. Akbaşoğlu sözlerine şunları ekledi: "Kongremizin 16 Nisan'da toplanmasını ümit ediyorum. Bizim görevimiz elbette emeklilerin yaşam koşullarını iyileştirmektir." Akbaşoğlu, haziran ayının emekli ve çalışanların ayı olduğunu kaydederek, "Haziran sonundan temmuz başına kadar bu anlaşmalar aracılığıyla onların dualarını almaya devam edeceğiz. Satın alma güçlerini artırmak, harcamalarını azaltmak ve aslında durumlarını iyileştirmek için birlikte adımlar atmaya devam etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.