Emlak Konut'tan Flaş Kampanya!! 240 Ay (20 Yıl) Vade Yüzde 25 İndirimle Konut Sahibi Olun (Kampanya Detayları)

Emlak Konut tarafından yapılan son dakika açıklamasında yeni bir konut kampanyası için harekete geçildiği belirtildi. Yeni kampanyada vatandaşlar 240 ay vade ve yüzde 25 indirimle konut sahibi olabilecekler. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Emlak Konut'tan Flaş Kampanya!! 240 Ay (20 Yıl) Vade Yüzde 25 İndirimle Konut Sahibi Olun (Kampanya Detayları)

Geçen yıl ciddi miktarda artan emlak fiyatlarına Emlak Konut'tan bir düzenleme geldi.

Darbe girişimi sonrasında başlatılan konut seferberliğinde binlerce aileyi düşük faiz tutarları ve yüksek vade seçenekleri ile ev sahibi yapan Türkiye Emlak sektörünün öncü kurulu Emlak Konut, yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Önceki gün Emlek Konut yetkilileri tarafından düzenlenen toplantıda alınan kararlar ile yeni bir kampanya hazırlığına giren Emlak Konut, 240 aya kadar vade seçenekleri ile vatandaşları ev sahibi yapmayı planlıyor. Öte yandan düzenlenen kampanya ile fiyatlarda da yüzde 25'lere varan indirimler yapılacak.

Emlak Konut tarafından gelecek günlerde açıklanması beklenen yeni kampanya ile binlerce kişinin ev sahibi yapılması bekleniyor. Darbe girişimi sonrasında yaptığı kampanyada binlerce kişiyi ev sahibi yapan Emlak Konut'un bu kampanyalar sonrasında satışları ciddi miktarda artmıştı.

Konut Fiyatları 2016'da Yüzde 14 Arttı

Hürriyet Emlak 2016 Emlak Endeksi'ne göre İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’da satılık konut fiyatları 2016 yılında yüzde 14 artarak, metrekaresi 2 bin 737 liraya ulaştı. Kiralık konutların ortalama fiyatı ise yüzde 4 oranında artarak metrekare bazında 17 TL oldu.

Hürriyet Emlak 2016 Emlak Endeksi verilerine göre İstanbul'da satılık konut fiyatları son bir yılda yüzde 22 oranında artarak metrekaresi 4 bin 400 liraya ulaştı. Kiralık konutlarda ise yıllık fiyat artışı yüzde 1'de kaldı. Metrekare bazında ortalama kiralık daire fiyatı 21 TL oldu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.