En Az Lise Mezunu KPSS'siz PÖH Alımı 2018'e mi Sarktı? 2017'de PÖH Alımı Olmayacak mı?

Polis özel harekat alımı ne zaman yapılacak? Polis özel harekat alımı 2018'e mi sarktı? 2017'de PÖH alımı olmayacak mı? İşte polis özel harekat alımları hakkında son bilgiler.

Yayınlanma:
En Az Lise Mezunu KPSS'siz PÖH Alımı 2018'e mi Sarktı? 2017'de PÖH Alımı Olmayacak mı?

Yeni dönem polis özel harekat alımları için binlerce adayın bekleyişi devam ederken, adaylar yeni dönem PÖH alımlarının ne zaman yapılacağını araştırmaya devam ediyor. Peki yeni dönem polis özel hareket alımları ne zaman olacak? Polis özel harekat alımlarına kimler başvurabilir? Polis özel harekat alımları 2018'de mi olacak? İşte detaylar.

En az lise mezunu polis özel harekat alımları için adayların en büyük umudu 21. dönem POMEM alımları olmuştu. 21. dönem POMEM polis alım ilanını bekleyen adaylar, alımların yeni dönemde hem polis memuru, hem de özel harekat olarak yapılmasını bekliyordu. Ancak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada yeni dönem POMEM alımında 13 bin polis alınacağı belirtildi. Yapılan açıklamada 2 bini ön lisans 11 bini lisans mezunları arasından olmak üzere polis memuru alımı yapılacağı belirtildi.

PÖH Alımı Olmayacak mı?

2017 yılının son aylarına girilmesi ile birlikte yeni dönem PÖH alımının 2018'e aksayacağı düşünülüyor. Yeni dönem POMEM alımında özel harekat polisi kadrosu açılmadı. Alımlar sadece polis memuru olarak yapılacak. Yeni dönem POMEM alımlarında PÖH alımı beklenirken yeni dönem POMEM alımlarının da 2018'e sarkması bekleniyor.

22. dönem POMEM alımlarının da Şubat veya Mart 2018'de olması bekleniyor. Ancak polis özel harekat eksiğinin olması, POMEM'lerden ayrı şekilde PÖH alımı olacak mı sorusunu gündeme getiriyor. İçişleri Bakanlığı ile EGM'ye seslenen adaylar PÖH alımlarının yapılmasını istiyor.

Yeni dönem polis özel harekat alımlarından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Facebook Grubu için TIKLAYINFacebook Sayfası için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.