Fenerbahçe: 2 Çaykur Rizespor: 1 (Fenerbahçe Yine Uzatmalarda Attı) ÖZET

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında beklenen karşılaşma başladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, henüz ilk dakikalarda ilk golü buldu. Çaykur Rizespor'un ise buna cevabı gecikmedi. Kapanışı ise yine son dakikada bulduğu golle ev sahibi takım yaptı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Fenerbahçe: 2 Çaykur Rizespor: 1 (Fenerbahçe Yine Uzatmalarda Attı) ÖZET

Spor Toto Süper Lig 29. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, evinde Çaykur Rizespor'u konul ediyor.

Saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşma Lig Tv ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşmaya dakikalar kala en çok araştırılan konulardan biri Fenerbahçe Çaykur Rizespor karşılaşmasını canlı olarak nasıl izlenebileceği sorusu oldu. Lig Tv'de yayınlanacak olan karşılaşma, şifreli olarak yayınlanmaktadır. Bu karşılaşmayı izlemek isteyen futbol severler, Lig Tv üyeliği almak zorunda, Futbol maçlarını veren cafelerde de maçı izleme şansı olan vatandaşlar, ayrıca karşılaşmayı telefon uygulaması Periscope üzerinden yayın yapan takipçilerden izleyebileceklerdir.

Canlı Takip

Karşılaşmaya hızlı başlayan takım Fenerbahçe oldu. Henüz karşılaşmanın 3. dakikasında Aatıf'ın asistini gole çeviren Moussa Sow, takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 14. dakikasında Çaykur Rizespor, Oğuz Han Aynaoğlu ile beraberliği yakaladı.

Karşılaşmanın kalan kısımlarında Fenerbahçe'nin oyun üstünlüğü sürerken Marwarne Saadene, 90. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Bunun ardından baskısını sürdüren Fenerbahçe uzatma dakikalarında Emmenike'nin asistini gole çeviren Sow ile 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

İlk 11'ler Belli Oldu

Karşılaşmanın başlamasına dakikalar kala iki takımın ilk 11'leri belli oldu.

Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de SOuza, Alper, Aatıf, Lens, Sow

Çaykur Rizespor: Gökhan, Fink, Ali Yakoubi, Saadane, İsmael, Robin Yalçın, Petrucci, Nosa, Oğuzhan, Süleyman Koç, Kweuke

Lig Tarihindeki 34. Randevu

Saatler 16.00'ı gösterdiğinde başlayacak olan karşılaşma Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında lig tarihi boyunca karşı karşıya gelecekleri 34. karşılaşma olacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 33 lig karşılaşmasının 19'u Fenerbahçe üstünlüğü ile sonuçlanırken, 6'sını Çaykur Rizespor kazanmayı başardı, kalan 8 müsabaka ise berabere sona erdi. Fenerbahçe, rakip filelere 66 gol atarken, Çaykur Rizespor ise sarı-lacivertli takımın kalesine 31 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Rize'de yapılan maçı Fenerbahçe 5-1 kazanmıştı.

Spor haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.