Galatasaray Beşiktaş Derbisini Şifresiz Veren Kanal Var mı?

Bu akşam oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş derbisi saat kaçta başlayacak? Galatasaray Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak Galatasaray Beşiktaş maçını hangi kanal şifresiz veriyor? Derbiyi şifresiz olarak nasıl izlerim? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Galatasaray Beşiktaş Derbisini Şifresiz Veren Kanal Var mı?

Spor Toto Süper Ligi 22. hafta karşılaşmasında bu akşam Galatasaray ile Beşiktaş derbisi oynanacak.

Derbiye saatler kala internet üzerinde en çok aranan kelimelerden biri de karşılaşmanın başlayacağı saat ve karşılaşmanın izleneceği kanallar oldu. Peki bu akşam oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş derbisi saat kaçta başlayacak? Galatasaray Beşiktaş derbisi hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Beşiktaş maçını nereden şifresiz olarak izleyebilirim? İşte derbi maçı Galatasaray Beşiktaş maçı hakkında son dakika bilgileri.

Tudor'dan Derbi Açıklaması

GS Tv'ye konuk olan Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Tudor, derbi maç ile ilgili, "Beşiktaş'ı Karabük ile yenmiştim fakat Rize'ye de kaybetmiştim. Her maç birbirinden farklıdır. Aynı karşılaşmayı tekrarlayamazsınız. Karabükspor ve Galatasaray'a karşı rakiplerin motivasyonları farklı. Bu nedenle karşılaştıramazsınız. Aynı taktik ve fikirlerle sahaya çıkamazsınız. Fakat futbola bakışımı çalıştığım tüm takımlara aktarmaya çalıştım. Bunun gerçekleşmesi için zamana ihtiyacımız var. Eminim ki Pazartesi bazı şeylerin değiştiğini göreceğiz. Bütün hafta çok çalıştık." açıklamalarında bulundu.

Beşiktaş'ta Son Durum

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman, takım halinde ısınma ve istasyon koşuları ile başladı. İdmanda daha sonra pas, 5'e 2 ve dar alanda kontrol pas oyun çalışması yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı çalışmalar, tam sahada taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Maç Saat Kaçta?

Bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi, saat 20.00'da başlayacak. Karşılaşmada Bülent Yıldırım düdük çalacak.

Derbiyi Şifresiz Nasıl İzerim?

Saat 20.00'da başlayacak olan karşılaşma Lig Tv ekranlarında yayınlanacak. Lig Tv aboneliği olmayan futbolseverler ise karşılaşmayı şifresiz izlemenin yollarını araştırmaya başladı. Karşılaşma, Lig Tv'den başka kanalda yayınlanmayacak. Ancak maçı şifresiz izlemek isteyen futbol severler, akıllı telefon uygulaması Periscope üzerinden maçı canlı şekilde veren yayınlardan takip edebilirler.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.