Galaxy A Fiyatlarıyla Mutlu Etmeyebilir! Samsung’un Diğer Modellerine Göre Daha Fiyatı Yüksek

Samsung kullanıcıları Galaxy A beklerken, fiyatları da araştırılıyor. Fakat yeni Galaxy A modeliyle gelen haber çokta sevindirici değil. Gelen habere göre diğer modellere oranla fiyatı çok daha yüksek olabilir.

Yayınlanma:
Galaxy A Fiyatlarıyla Mutlu Etmeyebilir! Samsung’un Diğer Modellerine Göre Daha Fiyatı Yüksek

Samsung teknoloji pazarında müşterilerine sürekli yeni modellerini tanıtarak telefon teknolojilerindeki ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyor. Yeni Galaxy A telefonlarıyla ilgili de son dönemde araştırmalar sıklıkla yapılıyor. Telefonun teknik özelliklerinin yanı sıra fiyatları da öğrenilmek isteniyor. Güvenilir teknoloji markası A modellerindeki ürünlerinde uygun fiyatı baz almış olsa da çokta sevindirici bir durum yaşanmayacak. Çünkü yeni A serilerinden birini sunacak olan modelin fiyatlarında diğer uygun fiyatlı modellerde olduğu gibi rakamlar olmayacak.

Galaxy S14 200 Dolara Sunulmuştu!

Samsung akıllı telefon teknolojilerinde sürekli farklı serileriyle ön plana çıkmaya devam ediyor. Öyle ki onlardan biri olarak Galaxy S14 olduğunu söylemek mümkün. Yılbaşından itibaren Amerika’da satışa sunmaya başlamış olduğu dikkat çeken serilerinden biri olan Galaxy S14’ün 200 dolar gibi bir rakamlarla satışı olmuştu. Şirketin baktığımız zaman şimdilerdeki yeni hedefi de Galaxy A34 5G ve A54 5G modellerinin satışlarını yapmanızı sağlayacak.

Yeni A serilerindeki fiyatların ne olacağı da ekonomik fiyatlarla cep telefonu almak isteyenler açısından son dönemde oldukça merak edilen bir konu haline geldi. Galaxy A14 5G 64 GB versiyonuyla piyasada satışa sunulacak olanmodelin 219 euro fiyat etiketle sunulacak. Samsung şirketinin bir başka çıkarmış olduğu önemli teknolojik modellerinden biri olmayı başaran A 34 5G 419 Euro olarak satışa sunuluyor.

A Serisinde Fiyatlar Daha Yüksek!

Samsung markasının serilerinde fiyatları farklılık gösteriyor. Bu sebeple teknoloji kullanıcıları da seriye göre ödeme yapmak zorunda kalabiliyor. Genelde şirketin tüm modellerini incelediğimizde en düşük fiyatlı olan serisi A modelde yer alıyordu. A serisinde fiyatların diğer serilere oranla daha yüksek olduğunu söylemek mümkün. Her ne kadar A serisindeki modellerin özellikleri ve performansları tatmin edici şekilde olsa da fiyatların çok mutlu edecek şekilde olmadığını söylemek mümkün.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.