Game Of Thrones 7. Sezon 2. Bölüm Ne Zaman? Fragman Yayınlandı mı?

Game Of Thrones yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Game Of Thrones 7. sezon 2. bölümü ne zaman? İkinci bölümde neler yaşanacak? İşte Game Of Thrones yeni bölüm tarihi.

Yayınlanma:
Game Of Thrones 7. Sezon 2. Bölüm Ne Zaman? Fragman Yayınlandı mı?

Tüm dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenen Game Of Thrones dizisinin beklenen yeni sezon ilk bölümü Önceki gün sabah saatlerinde yayımlandı.

16 Temmuz günü ABD’de yayımlanan ilk bölüm, Türkiye’de 17 Temmuz günü yayınlandı. Milyonlarca kişinin beklediği bölümün yayınlanması ile birlikte takipçiler, internet başındaki yerini aldı. İnternet üzerinden Game Of Thrones 7. Sezon 1. Bölüm araması yapan takipçilerin heyecanlı bekleyişi sona erdi.

İlk bölümü izleyen takipçiler, yeni sezonun başlamasının sevincini yaşarken sezonun dizinin final sezonu olması üzüyor. İlk bölümün ardından ikinci bölümü beklemeye başlayan takipçiler, Game Of Thrones’in 2. Sezonunun ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. 17 Temmuz günü yayınlanan final sezonu ilk bölümün ardından ikinci bölüm fragmanını ve 2 bölüm yayınlanma tarihini araştırmaya başlayan takipçiler, sezon finalinin 7 bölümden oluşmasını da üzüntü ile karşıladı.

Game Of Thrones Yeni Bölüm Ne Zaman?

Game Of Thrones 7. Sezon 2. Bölümü, 23 Temmuz günü izleyici ile buluşacak. İşte Game Of Thrones’in final sezonu bölümlerinin yayınlanacağı tarihler:

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 2: 23. Temmuz 2017

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 3: 30. Temmuz 2017

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 4: 06. Ağustos 2017

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 5: 13. Ağustos 2017

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 6: 20. Ağustos 2017

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 7: 27. Ağustos 2017

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.