Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölümü Yayınlanıyor: (GoT 7/7 Altyazılı İnternet Nasıl İzlerim?)

Game .of Thrones'in 7. sezon . bölümü yayınlanıyor. Yayımlanan yeni bölüm ile Game of Thrones final yapıyor. İşte Got'un yayımlanacak yeni bölüm fragmanı ve dizinin internetten izlenme yolları.

Yayınlanma:
Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölümü Yayınlanıyor: (GoT 7/7 Altyazılı İnternet Nasıl İzlerim?)

Dünya üzerindeki en çok izlenen dizi olma rekorunu elinde bulunduran Game Of Thrones'in 7. sezon final bölümü yayınlanıyor

Milyonlarca takipçinin büyük bir merak ve heyecanla beklediği Game Of Thrones 7. sezon 7. bölümü 28 Ağustos Pazartesi günü yayınlanıyor. Dizinin 7. sezon 7. bölümünün yayınlanma tarihinin gelmesi ile birlikte takipçiler, internet üzerinde Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm izle kelimesini aramaya başladı.

Ak Gezenlerin insanlarla karşılaşmasını ve Kuzeyin Kralı Jon Snow ile Khaleesi Daenerys Targaryen'in güçlerini birleştirmesini bekliyordu. Yayımlanan 6. bölümde ise Jon Snow, Ak Gezenlerle ilgili bir kanıt bulmak için duvarın ötesine geçmiş, ekibi ile birlikte Ak Gezen ordusunun ortasında kalmıştı. Tam tüm umutlar bitti derken grubun yardımına Daenerys Targaryen ile 3 ejderhası yetişir. Ak Gezen ordusunu kül etmeye başlayan ejderhalar, Night King'in mızraklı saldırısına uğrar. Viserion'u mızrakla vurarak öldüren Night King, onu da Ak Gezen yapar ve ölüler ordusuna katar.

Game Of Thrones'i İnternet Üzerinden Nasıl İzlerim?

Game of Thrones 7. sezon 7. bölümünü Türkiye’den izlemek isteyen takipçiler, beIN Series Sci-Fi kanalını takipte kalabilirler. İnternet üzerinden altyazılı şekilde ya da Türkçe dublaj seçenekleriyle izlemek isteyen takipçiler, beIN Connect’e bağlanabilirs. Game Of Thrones 7. bölümü yasal yollardan izlemenin tek yöntemi bu şekilde.

Dizi korsan sitelerden de yayınlanacaktır. Ancak yasal yollardan dizinin izlenmesi önerilir.

Gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.