Game Of Thrones Final Bölümü Erteleniyor

Game Of Thrones'in yapımcısından yapılan son açıklamada GoT'un final bölümünün ertelenebileceği belirtildi. İşte yapılan o açıklama ve detaylar.

Yayınlanma:
Game Of Thrones Final Bölümü Erteleniyor

Dünya üzerindeki en popüler dizilerin başında gelen Game Of Thrones'in 7. sezon ilk bölüm tarihine kısa bir süre kala yeni sezon ile ilgili yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Yapılan son açıklamalarda Game Of Thrones'in yeni sezonunun sadece 7 bölümden oluşacağı ve bu sezonla dizinin ekranlara veda edeceği belirtilmişti. Bunun ardından bir açıklama daha geldi ve 2018 yılı içinde final yapması beklenen Game Of Thrones'in final bölümünün bir yıl sarkabileceği belirtildi.

Yapımcı Casey Bloys tarafından bu konuda gelen açıklamada sezon finalinin bir yıl ertelenebileceği belirtildi. Dizi takipçilerini final için daha da bekletileceğinin anlaşıldığı bu açıklama ile Game Of Theones 7. sezon finalinin 2019'da yapılması gündemde.

GoT'un daha önce yayımlanan fragmanında Jon Snow'un Büyük Savaş Geliyor dediği görülürken bununla Ak Gezenleri anlattığı ön görülüyor.

Yeni Sezona Yeni Oyuncular

Game Of Thrones'in yeni sezonunda Jim Broadbent ve Tom Hopper isimleri de kadroya dahil oluyor.

Game Of Thrones'in yayınlanan son frgamanına gitmek için lütfen TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.