Gaziantepsporlu Futbolcu Evinde Kendini Asmış Şekilde Bulundu

Alınan son dakika bilgilerine göre Gaziantepspor'da forma giyen defans oyuncusu Frantisek Rajtoral, evinde intihar etmiş şekilde bulundu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Gaziantepsporlu Futbolcu Evinde Kendini Asmış Şekilde Bulundu

Son dakika haberi geldi. Alınan bilgilere göre Gaziantepspor'da forma giymekte olan Frantisek Rajtoral evinde intihar etmiş şekilde bulundu.

Fanatik'te yer alan habere göre kimsenin olmadığı bir esnada Frantisek Rajtoral'ın intihar ettiği öğrenildi. İntihar eden Rajtoral'ın evinde kendini tavana asarak intihar ettiği öğrenildi. Antepia'da oturmakta olan Frantisek Rajtoral, komşularının şüphelenmesi üzerine polis çağırması sonucu evine girildiğinde tavanda asılı şekilde bulundu. Şok intihar Gaziantepspor camiasını büyük yasa boğdu.

Frantisek Rajtoral Kimdir?

12 Mart 1986 doğumlu olan Frantisek Rajtoral Příbram'da dünyaya geldi. Rajtoral, defans mevkisinde forma giymektedir ve Çek Cumhuriyeti milli takımı futbolcusudur. Süper Lig takımlarından Gaziantepspor takımının formasını giyen Frantisek Rajtoral, milli takımı ile ilk maçına 29 Şubat 2012'de İrlanda karşısında çıkmıştır.

Futbol kariyeri boyunca 282 maça çıkan Frantisek Rajtoral, 32 gol kaydetti. Milli takımı ile de 14 karşılaşmaya çıkan başarılı defans oyuncusu Frantisek Rajtoral bu karşılaşmada gol atamadı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, yerel haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.