Gel Dese Aşk Oyuncuları Kimler?

Gel dese aşk atv'nin yeni dizisi sizlerle buluştu. başrollerini, Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, Öykü Gürman ve İlayda Çevik'in rol aldığı dizide neler olacağı merak ediliyor.

Yayınlanma:
Gel Dese Aşk Oyuncuları Kimler?

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik'in yer aldığı gel dese aşk dizisinin ilk bölümü bu akşam yayınlandı. ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizide 20 yıldır evli bir çiftin, aşkı yeniden buluş hikayesi anlatılacak. Gel Dese Aşk oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Gel Dese Aşk konusu ,

"Bahar, babasını hiç tanımadan annesi tarafından büyütülmüştür. Murat'ın ortağı Barlas'ın babası olduğunu öğrenince şirkete onunla yüzleşmeye gelir. Barlas tarafından hakaretler eşliğinde kapı dışarı edilir. Şirkette tesadüfen murat'la tanışır bahar. murat bu kızdan etkilenir. Aşk , Murat'ı çağırmıştır. Murat ilk aşkı çocuklarının annesi Yasemin'le ikinci baharı Bahar arasında arada kalır.

Gel dese aşk oyuncuları

İlayda Çevik

Bahar karateriyle diziye renk katıyor. 25 yaşında cıvıl cıvıl bir genç kız. Barlas'ın babası olduğunu öğreniyor ve onun kendisini terk etmesinin intikamını almak için çıktığı yolda kendini Murat'a aşık olmuş olarak buluyor.

Erkan Petekkaya

Dizide Murat karakteriyle 40 45 yaşlarında, evli iki çocuk babası. Karısı ile küçük kızının doğumundan sonra iyice birbirlerinden kopmuşlardır. Mutsuz bir evliliğin kölesi olmuşlardır. Bahar ile tanışması ile hayatı değişiyor.

Şebnem Bozoklu

Yasemin arakteriyle dizide rol alıyor. Evli iki çocuk annesi Kızının hastalığından sonra vicdan azabı yaşıyor. Hayatlarına Bahar'ın girmesi ile tüm dengeleri alt üst oluyor. önce kusursuz evliliği daha sonrada kendi ile ilgili bildiği tim gerçekleri yeniden yazacak.

Öykü Gürman

40 yaşkarında barlas'ın karısı sadi'nin kızı hayttaki en büyük tutkusu oğlu Onur, birde yüzüne yaptırdığı küçük dokunuşlar. Güzel ve genç görünmeye çalışan biri. kocasına delice aşık Bahar'ın hayalarına girmesi ile hayatları en çok dağılan oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.