Huawei P60’da Beklenen An Çok Yakın!

Huawei P60’in geri sayıma geçmeye başlarken, piyasada yerini alması artık çok yakın. Yakın zaman içerisinde P60 serisi çıkacak!

Yayınlanma:
Huawei P60’da Beklenen An Çok Yakın!

Huawei, piyasadaki hedef kitlesinin ihtiyaçlarını karşılamak için üretimlerine devam ediyor. Akıllı telefon üreticisi, P60’ı çıkarmak için artık geri sayıma geçmeye başladı. Akıllı telefon portföyünün piyasaya sürülmesine artık az bir süre kaldı. Piyasada olmasına sayılı günler kala cihazla ilgili özellikler tam gaz devam ediliyor.

Huawei bu ay içerisinde basın toplantısı yapacak olduğunu duyurmuştu. Kamuoyuna yapacak olduğu basın toplantısında, yenilikçi ürünleri hakkında bilgi verecek olduğu düşünülüyor. Hatta P60 ile ilgili olarak bilgi vermesi de merakla beklenen konulardan biri. Şirket tarafından yapılacak basın toplantısında hangi konuların ele alacağı sorgulananların başında yer alıyor.

Huawei P60’da Neler Bekleniyor?

Teknoloji severlerin kullanacağı P60’ın nasıl özelliklere sahip olacağı sorgulanan konuların başında. P60 ile ilgili baktığımız zaman dijital blogger tarafından, mart ayı sonuna doğru şirket tarafından üretilen modelin çıkması bekleniyor. P60 serisinin yeni amiral gemisi olarak yer alacak cihazın, yüksek kamera özelliklerine sahip olması birinci sınıf serilerden biri olmasına neden oluyor. P serisi modellerinde çıkışa geçen Huawei, Dxomark test aşamasında üst sırada yer almayı başardı. Doğal olarak teknolojik cihazın böyle bir performans özelliğiyle sektörde olması, pek çok kişi tarafından da ilgi duyulan bir teknoloji ürünü olmasına neden olacak.

huawei-p60-pro-nin-essiz-kamera-tasarimi-gorucuye-cikti159925-0.jpg

Fotoğrafçılık Teknolojisini İçerecek!

Huawei tarafından özel olarak geliştirilen üründe, fotoğrafçılık teknolojisi ön planda yer alacak. Böylelikle yüksek kalitede resim ve video çekimlerinin yapılması mümkün olacak. En iyi fotoğraf çekimlerinin yapılmasında kararlı olan bir cihaz P60’la kullanıcılara sunuluyor.

Cihazın kamera açısından üst sınıfta yer alması teknoloji kullanımı yapacak olanların en çok önem vermiş olduğu konulardan biridir. Teknoloji üretici şirketi tarafından da kullanıcıların bu istekleri ile örtüşmeyi sağlayacak harika tasarımlı ve mükemmel kamera performans özelliklerine sahip P60 tasarlanmış oldu. P60 ile ilgili olarak net bir çıkış tarihi her ne kadar belirlenmese de piyasadaki bloggerlar mart ayı sonuna doğru atak bekliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.