İngiltere'de mağaza sahibi müşteri arasında tartışma! Kadın müşteriyi boğazından tutarak çıkarmaya çalıştı

İngiltere'de bir kozmetik mağazasında müşteri ile mağaza sahibi arasında tartışma başladı. Mağaza sahibi müşterinin boğazından tutarak mağazadan çıkartmaya çalıştı. Olay anını video alan kişi sosyal medya'da paylaşınca mağaza önünde protesto düzenlendi.

Yayınlanma:
İngiltere'de mağaza sahibi  müşteri arasında tartışma! Kadın müşteriyi boğazından tutarak çıkarmaya çalıştı

İngiltere'de bir kozmetik mağazasında mağaza sahibi ve kadın müşteri arasında bir ürünün iadesi yüzünden tartışma çıktı.

Mağaza sahibi kendisine çanta ile vuran kadını boğazını sıkarak mağazadan çıkarmaya çalıştı. Başka bir müşteri tarafından olay anını videoya alan kişi internette paylaşılınca vatandaşlar mağaza önünde toplanıp protesto başlattı.

Mağaza sahibi Sohail Sindho, kadının kendisine saygısızca davrandığını, kendisine tokat attıktan sonra polisi aradığını polis gelene kadar kadını ensesinden tutarak kaçmasını engellemek istediğini söyledi. Yaptığı açıklamada kendini savunmaya devam etti.

Kadını tutmaya çalışırken bir sebeple yüzüne vurmaya devam ettiğini söyledi.

Videoyu çeken tanık Edilenny Douteo, yaptığı açıklamada: Kadın ve erkeğin bir birlerine şiddetli bir şekilde bağırdıklarını, kadının aldığı ürünü iade etmek istediğini, mağaza sahibinin saldırganlaştığını söyledi.

Polis, ise kadının saldırı ve hırsızlık suçlarından dolayı göz altına alınıp serbest bırakıldığını söyledi. Fakat olay anını video alan kişi sosyal medya'da paylaşınca mağaza önünde protesto düzenlendi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.