İstanbulkart kullanıcılarına haftasonu duyuruldu! Bunu yapan artık yarısını ödeyecek

İstanbulkart kullananlara büyük kampanya! Tüm detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
İstanbulkart kullanıcılarına haftasonu duyuruldu! Bunu yapan artık yarısını ödeyecek

İstanbullu vatandaşların yüzünü güldürecek haber! Yüzde 50 indirim uygulanacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSTANBULKART KAMPANYASI BAŞLADI

İstanbulkart kullananlar için önemli haberler paylaşıldı. İstanbulkart kullanan vatandaşlara birçok farklı otoparkta yüzde 50 indirim uygulanacak. Kampanya kapsamında seçili İSPARK P+D otoparklarda aracını park eden ve İstanbulkart toplu taşıma kullanan kişiler otopark ücretlerinin yüzde 50 kısmını ödeyecek. Kampanyanın geçerli olduğu otoparklar Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi PD Açık Otoparkı Fatih, Feshane PD Açık Otopark Eyüpsultan, Merter Metro PD Açık Otopark Güngören, Büyükçekmece Metrobüs Durağı Yanı PD Zemin Altı Otoparkı, Çekmeköy Metro PD Zemin Altı Otoparkı, Soğanlık Metro PD Açık Otoparkı Kartal, Kirazlı Metre Durağı PD Açık Otoparkı Bağcılar. 

istanbulkart kampanyası başladı

Kampanya 19 Mart ile 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan faydalanabilmek için araç plakasının İstanbulkart Mobil uygulamasında Bilgilerim kısmında tanımlı olması gerekiyor. Kampanyaya katılacak vatandaşların Plaka Ekleme Açık Rızasına da onay vermek gerekiyor. Kampanya kapsamında vatandaşlara yüzde 50 oranında indirim uygulanacak. Aynı zamanda kampanyadan faydalanabilmek için açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izni verilmesi gerekiyor. Onaylarınız İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden veya https://bireysel.istanbulkart.istanbul internet sitesi üzerinden verebilirsiniz. Kişileştirme işlemlerinizi de düzenlemek için mobil uygulamayı ya da bit.ly/istanbulkart_mobil internet sitesi üzerinden uygulamayı indirerek yapabilirsiniz. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.