İstihdam Seferberliği Kapsamında Turkcell Bin 500 Personel Alımı Yapacağı Açıkladı

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Çağatay Aynur tarafındna yapılan son dakika açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafındna başlatılan istihdam seferberliği kapsamında bin 500 personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte o açıklama ve detaylar.

Yayınlanma:
İstihdam Seferberliği Kapsamında Turkcell Bin 500 Personel Alımı Yapacağı Açıkladı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı istihdam seferberliği açıklaması sonrasında birçok kurum ve kuruluş binlerce personel alımı yapacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istihdam seferberliği çağrısı ile seferberliğe katılım her geçen gün artarak devam ediyor. Son olarak yapılan açıklamada Turkcell’de istihdam seferberliğine dahil oldu ve seferberliğe 1500 kişiyle destek vereceğini açıkladı.

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Çağatay Aynur tarafından yapılan son dakika açıklamasında, 2017 yılında şirketin personel alımları ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. 2016 yılında 2100 kişiyi istihdam ettiklerini bildiren Aynur, 2017 yılı hedeflerinin artığını ve 1500 personel olduğunu açıkladı.

Çağataya Aynur tarafından yapılan açıklamada alınacak olan personellerin çeşitli pozisyonlarda istihdam edileceği, en çok personelin ise müşteri hizmetleri departmanına yapılacağı belirtildi. Öte yandan personel alımlarında insan kaynaklarından iş geliştirme pozisyonlarına kadar geniş bir çerçevede değerlendirme yapılacağı da alınan son dakika bilgileri arasında.

Yapılacak istihdamlarda Anadolu kentlerinin önceikli olacağını açıklayan Aynur, “Turkcell bu noktada diğer şirketlere öncülük ediyor” sözlerini söyledi.

Çağatay Aynur, yaptığı açıklamasında, Anadolu kentlerinde ikamet eden eğitimlerini tamamlamış gençlerin özellikle Turkcell çağrı merkezlerinde işe yerleştirildiğinin altını çizerek, “Gençlerimiz iş imkanı yakaladığında doğdukları kentlerden ayrılmadan, gelecek planlarını kendi topraklarında yapmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Yeni Yatırımlarla Hedef Genç İstihdam

Yeni yatırımlar yapılarak istihdamın arttırılmasının hedeflendiğini belirten Çağatay Aynur, “Turkcell olarak ekonomimize ve istihdama destek olmaktan dolayı gururluyuz” ifadelerini kullandı. Yatırımlarının gençlik üzerine planlandığına işaret eden Aynur, “Hedeflerimiz doğrultusunda tüm gücümüzü tüm kaynağımızı gençlerimiz üzerinde harcayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

5haber.com  | Anakra

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.