Jose Mourinho'dan Fenerbahçe Maçı Yorumu: "Maç Zor Olacak"

Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak olan Fenerbahçe Manchester United maçı öncesi Manchester ekibinin teknik direktörü Mourinho'dan Fenerbahçe yorumu geldi. İşte o açıklamalar.

Yayınlanma:
Jose Mourinho'dan Fenerbahçe Maçı Yorumu: "Maç Zor Olacak"

UEFA Avrupa Ligi temsilcilerimizden Fenerbahçe, yarın İngiltere ekibi Manchester United ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

20 Ekim Perşembe günü saat 22.05'te İngiltere'nin Manchester kentinde UEFA Avrupa Ligi Grup karşılaşmasının 3 'üncüsünü oynayacak olan Fenerbahçe, karşılaşmanın oynanacağı kente gitti. Karşılaşma öncesi bazı açıklamalarda bulunan Manchester ekibi J:ose Mourinho, yarın oynanacak olan karşılaşmanın zorlu geçeceğini belirtti.

Manchester ekibinin teknik patronu Mourinho, Türkiye Süper Ligi'nin kaliteli bir lig olduğunu belirtirken, Fenerbahçe'ninde bu ligdeki en kaliteli ve zorlu takımlar arasında olduğunu vurguladı. Yarım oynanacak olan karşılaşmanın da zorlu geçeceğini beklediğini belirten Mourinho, takım olarak bu karşılaşmaya hazır olduklarının altını çizdi.

Son 5 karşılaşmalarında hiç yenilmediklerini belirten Jose Mourinho, bu karşılaşmalardan 3 galibiyet, 2 de beraberlik çıkarttıklarını söyledi. Takımda içerisinde de muhteşem bir uyumun sağlandığını belirten başarılı teknik direktör Mourinho, çok zor bir hafta geçirdiklerini de açıkladı. Don günler içinde oynadıkları maçların sıklığına ve zorluğuna da değinen Mourinho, en son Pazartesi günü maç oynadıklarını da belirtirken, Fenerbahçe'nin en son maçına Pazar günü çıktığını ve daha dinlenmiş olduğunu belirtti. Manchester United teknik patronu, bu durumlar göz önüne alındığında zor bir haftanın kendilerini beklediğini söyledi.

Açıklamasının devamında ise takım içindeki uyumdan ve kişisel performanslardan söz eden Mourinho, kendisine Zlatan İbrahimovic'in performansı ile ilgili yönlendirilen soruya; Zlatan'ın performansından gayet memnun olduğunu ve performansının sürekli olduğunu görmeye sevindiğini belirtti.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.