La Casa de Papel 4. sezon yarın başlıyor

Şu günlerde salgın nedeni ile evden çıkılmaması gerektiği için insanlar evde sıkılıyor zamanınızı en iyi değerlendirecek en iyi yöntemlerden biri de dizi izlemek olacaktır.  Netflix  dizisi olan La Case de Papel 3...

Yayınlanma:
La Casa de Papel 4. sezon yarın başlıyor

Şu günlerde salgın nedeni ile evden çıkılmaması gerektiği için insanlar evde sıkılıyor zamanınızı en iyi değerlendirecek en iyi yöntemlerden biri de dizi izlemek olacaktır.  Netflix  dizisi olan La Case de Papel 3 sezon geride bıraktı ve 4. sezonu yarın 3 nisan cuma günü yayına girecektir. Dünya çapında izlenme rekorları kıran dizi yarın izleyicisi ile Netflix izleyicisi ile buluşacaktır.

Çok sevilen İspanya yapımı olan dizi 3 sezonu izleyip 4. sezonu bekleyenler için büyük merak uyandırdı. Dizide  ,   Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar.  Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.