Leyla ile Mecnun Dizisinin Filmi mi Çekilecek? Serkan Keskin (İsmail Abi) Açıkladı

Katıldığı bir radyo programında son filmi Cingöz Recai hakkında açıklamalarda bulunan Serkan Keskin, Leyla ile Mecnun müjdesini de takipçilerine verdi. İşte Leyla ile Mecnun hakkında Serkan Keskin'in son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
Leyla ile Mecnun Dizisinin Filmi mi Çekilecek? Serkan Keskin (İsmail Abi) Açıkladı

Ekranların en sevilen dizilerinden olan, yayımlandığı dönemden bu yana fenomenliğini koruyan Leyla ile Mecnun dizisi hakkında bir son dakika açıklaması geldi. 

NTV Radyo'da Öykü Özdoğan tarafından hazırlanıp sunulan ’20 DAKİKA’ adlı programa katılan Leyla ile Mecnun dizisinin İsmail Abi'si Serkan Keskin, önceki gün vizyona giren Cingöz Recai filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Meryem Uzerli'nin paylaştığı, Haluk Bilginer, Musa Uzunlar, Günay Karacaoğlu, Hakan Boyav gibi isimlerle rol alarak beyaz perdeye gelen Keskin, Cingöz Recai çekimleri ile ilgili “Filmin bir kısmını yurt dışında çektik. Kalabalık bir kadro olarak 4-5 gün oradaydık ve çekimler çok eğlenceli geçti. Zaten birbirimizi eskiden de tanıyan bir ekip olduğumuz için ‘Eski arkadaşlar olarak yıllar sonra bir araya gelmişiz' gibi hissettik” ifadelerini kullandı.

Sözcü Gazetesinde yer alan habere göre fenomen dizi Leyla ile Mecnun’la ilgili de radyo programında açıklamalarda bulunan Serkan Keskin, kendisi için en özel rolün dizideki İsmail Abi karakteri olduğunu belirterek, izleyicilere müjde verdi. Keskin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Her birimiz şu an farklı projelerde yer alıyoruz. Zaten film yapmak programlayarak olmamalı. Gerçekten yapmamız gerektiğini hissedersek bir araya gelir ve o zaman Leyla ile Mecnun'un filmini yaparız. O dönem ‘Bir müzik grubu kursak mı?' gibi bir düşüncemiz vardı. Bir gün hepimiz birbirimizi çok özleyip bir araya gelebiliriz ve grubumuzu da kurabiliriz.”

Film çekmeyi planladığını belirten Keskin, bazen film hayalleri kurduğunu ifade ederek, “O kadar işin içindeyim ki ister istemez bir şeyleri görüyorsunuz ve öğreniyorsunuz. Hikayelerim, fikirlerim var. Ama benim için öncelik oyunculuk” dedi.

Facebook Grubu için TIKLAYINFacebook Sayfası için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.