Meteorolojiden iç ve batı bölgelerde kuvvetli yağış uyarısı (19-20-21 Haziran Haritalı Hava Durumu)

Meteorolojiden bir son dakika açıklaması geldi ve bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İşte yapılan uyarı ve Türkiye geneli beklenen hava durumu.

Yayınlanma:
Meteorolojiden iç ve batı bölgelerde kuvvetli yağış uyarısı (19-20-21 Haziran Haritalı Hava Durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan son dakika açıklamasında yurdun iç ve batı bölgelerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, kuvvetli olması beklenen yağış nedeniyle ani sel ve yıldırım gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarıda bulunularak, şu ifadelere yer verildi:

"İç ve batı bölgelerimizde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bugün (18.06.2017 Pazar) Isparta, Burdur'un doğusu, Afyonkarahisar, Kütahya, Ankara'nın kuzey ve batısı, Çankırı, Çorum, Sinop, Kastamonu ve Eskişehir çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm)olarak görülmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, yıldırım) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

İşte Türkiye genelinde beklenen 3 günlük hava durumu tahmini.

19 Haziran Pazartesi Türkiye Geneli Haritalı Hava Durumu

20 Haziran Salı Türkiye Geneli Haritalı Hava Durumu

21 Haziran Çarşamba Türkiye Geneli Haritalı Hava Durumu

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, yaşam haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.