Nakde sıkışan emekliye 50.000 TL destek ödemesi! 3-4-5 Nisan'da başvurana ödenir

Ekonomik şartların ve geçimin giderek daha da zorlaştığı bu dönemlerde emekliler de ay sonunu nasıl getireceklerini düşünüyor. Aldıkları maaşla ay sonunu zor getiren emeklilerin yüzünü güldürecek güzel bir haber geldi. İşte detaylar…

Yayınlanma:
Nakde sıkışan emekliye 50.000 TL destek ödemesi! 3-4-5 Nisan'da başvurana ödenir

Ülkemizde yaşayan milyonları aşkın emeklinin en büyük sıkıntısı maaşlarını yetirememek. Hesaplarına yatan maaşla elektrik, su faturası geçim derdi derken ayın sonunu getiremeyen emeklilere yeni bir kampanya haberi geldi. Detaylar haberimizde…

kargo

CUMHURBAŞKANI İMZASIYLA EMEKLİLERE 50.000 TL'LİK MÜJDELİ HABER! 2-3-4 NİSAN’DA ONAYLI ÖDEME

Cumhurbaşkanının onayladığı ödemeler 2-3-4 Nisan'da emeklilere ulaştırılacak. 50 bin TL'lik emekli maaşı ödemesinin müjdesi az önce açıklandı.

Türkiye'de yerel seçimlerin sona ermesiyle birlikte emeklilere bayram öncesi ödeme yapılması yeniden tartışılmaya başlandı. Milyonlarca emekli mali zorluklarla karşı karşıya ve bu nedenle oy kullanmamayı tercih ediyor. Emeklilerin tepkisi nedeniyle AKP partisi büyük kayıplar yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatlarının ardından emeklileri memnun etme çalışmaları başladı. Milyonlarca emeklinin cebini hafifletecek, bayram öncesi rahat bir nefes almalarını sağlayacak ek ödeme imkanları geliyor. Cumhurbaşkanının imzasıyla Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank harekete geçti. Emeklilere bayram öncesi 50 bin TL emekli maaşı var. Ödemeler 2, 3 ve 4 Nisan'da başlayacak. Emekliler talep ettikleri süre kadar ödeme alabilmektedir.

Cumhurbaşkanının onayıyla emekli maaşı alan yaklaşık 17 milyon vatandaşa ek ödeme seçenekleri başladı. 2, 3 ve 4 Nisan'da emekliler talep etmeleri halinde ödemelerini alabilecekler. Bayramdan önce emekli olanlara kamu bankaları tarafından 50 bin TL ek ödeme yapılacak. Tatil döneminde paraya ihtiyaç duyan emekliler, kamu bankalarına yönelerek emeklilere özel düşük faizli ihtiyaç kredilerinden yararlanma imkanına sahip olacak. Bankalar başkanın talimatıyla hareket etti. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan yeni kampanya hakkında bilmeniz gerekenler.

ZİRAAT BANKASI 50.000 TL EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI

Ziraat Bankası'nın emeklilere sunduğu düşük faizli emeklilik kredisi kampanyası başladı. Sadece emeklilere yönelik olan bu kredi programı kapsamında en uygun faiz oranlarıyla başvuru yapılabilmektedir. Ziraat Bankası şubeleri, Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulaması ve internet şubeleri üzerinden başvuru formunu doldurarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ziraat Bankası, düşük faizli kredi kampanyası kapsamında 36 aya varan vade imkanına sahip olup, diğer bankalara göre en uygun faiz oranlarını kullanmaktadır.

VAKIFBANK 50.000 TL EMEKLİ KREDİSİ PAKETİ

Vakıfbank, emeklilere 50.000 TL tutarında emekli kredisi alma imkânı da sunuyor. Tüm Türkiye Cumhuriyeti emekli vatandaşlarına yönelik kampanyaya katılım başvuruları şubelerden ve Ziraat Bankası gibi dijital bankacılık hizmetlerinden kolaylıkla yapılabiliyor. Hızlı ve basit başvuru hizmetleri sayesinde emekliler anında 50.000 TL ihtiyaç kredisi alabiliyor ve 36 ay vadeli, hatta 3 ay ertelemeli ödeme seçeneğiyle uzun vadeli ödeme imkânına sahip oluyor.

EMEKLİYE HALKBANK'TAN 50.000 TL'LİK ÖZEL PAKET

Yine bir devlet bankası olan Halkbank, emeklilere 50.000 TL'lik özel kredi imkânı sunuyor. Halkbank uzun yıllardır en uygun faiz oranlarıyla kredi sunan banka olarak öne çıkıyor. Emekliler bayram öncesi acil krediden yararlanmak istediklerinde Halkbank’ın kapısını çalabiliyorlar. Halkbank'ın emekli kredisi kampanyası düşük faiz oranlarıyla sunulsa da 36 aya varan vade seçenekleri ve esnek ödeme planları ile emeklilerin bütçelerine hitap ediyor. Emekli maaşı alan herkes bu kampanyaya katılabileceği gibi, maaşını Akbank’a aktararak 12.000 TL'ye kadar ek promosyon hakkına da sahip oluyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.