Netflix kullanıcılarına kötü haber! Büyük zam geldi

Dizi - film izleme platformu Netflix Türkiye paket fiyatlarında artışa gitti.Popüler çevrimiçi dizi - film izleme platformu Netflix de enflasyondan etkilenmiş olmalı ki paket fiyatlarında bir değişikliğe gitmeye karar verdi. Son...

Yayınlanma:
Netflix kullanıcılarına kötü haber! Büyük zam geldi

Dizi - film izleme platformu Netflix Türkiye paket fiyatlarında artışa gitti.

Popüler çevrimiçi dizi - film izleme platformu Netflix de enflasyondan etkilenmiş olmalı ki paket fiyatlarında bir değişikliğe gitmeye karar verdi. Son 10 ay içinde kullanıcılarına 3. zam haberini duyuran şirket, son olarak paket fiyatlarını yüzde 40 civarında artırdı. 

Çoğu Netflix abonesini kızdıracak düzeyde zam artışı yapan Netflix Türkiye, 2022 yılının başlarında Temel plan için 26,99 TL, Standart plan için 40,99 TL, Özel plan için ise 54,99 TL alıyordu. Ardından şirket zam haberini duyurmuştu. Temel plan 37,99 TL, Standart plan 57,99 TL, Özel plan için ise 77,99 TL istemişti. 

Eylül ayında tekrardan zam yaparak paket fiyatlarında artışa giden şirket, Temel plan için 45,99 TL, Standart plan için 69,00 TL Özel plan için ise 93,99 TL ödeme istemişti. Bugünden itibaren Netflix Türkiye aboneliklerine bir zam daha geldi. 

Netflix Türkiye temel plan 63,99 TL oldu

2022 yılının başlarında 26,99 TL'ye verilen Temel plan bugün 63,99 TL oldu. Standart plan 97,99 TL olurken Özel plan ise 130,99 TL oldu. 

Paket fiyatlarını artıran şirketten ilk açıklama da şu şekilde: 

''Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacaktır. Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmamışlarsa, üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e-posta göndererek bilgilendirme yapacağız.”

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.