Oppo'nun Yeni Amiral Gemisi Find X7, AnTuTu Testlerinde Göz Kamaştırıyor!

Oppo'nun yakında piyasaya sürmesi beklenen amiral gemisi modeli Find X7, AnTuTu performans testlerinde etkileyici sonuçlar elde etti. Dimensity 9300 işlemci ve 16 GB RAM özellikleriyle dikkat çeken cihaz, 2,2 milyon puanlık bir rekor kırdı.

Yayınlanma:
Oppo'nun Yeni Amiral Gemisi Find X7, AnTuTu Testlerinde Göz Kamaştırıyor!

Oppo, teknoloji dünyasına yine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Şirketin en yeni amiral gemisi telefonu Oppo Find X7, AnTuTu testlerinde gösterdiği üstün performans ile teknoloji severlerin dikkatini çekti. Dimensity 9300 işlemciye sahip bu model, 2,2 milyon puan alarak Mediatek işlemcili akıllı telefonlar arasında yeni bir rekora imza attı.

Test edilen cihazın model adı Oppo PHZ110 olarak belirtilirken, bu modelin Find X7 serisinin normal versiyonu mu yoksa Pro versiyonu mu olduğu henüz netlik kazanmadı. Ancak Find X serisinde daha önce de Mediatek yonga setine sahip modelleri görmüştük. Yeni Oppo Find X7'nin 16 GB RAM ve 1 TB depolama seçeneği ile gelmesi ve Android 14 tabanlı ColorOS 14 işletim sistemi ile kutudan çıkması bekleniyor.

oppo-find-x7-antutu-goruldu.jpeg

Dimensity 9300 İşlemci ve 16 GB RAM ile Donatılmış Find X7, Rekor Puanları Topladı

Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinin de benzer puanlara ulaştığı göz önünde bulundurulduğunda, bu tür yüksek performans rakamlarının gelecekteki amiral gemileri için norm haline geleceği öngörülüyor. Ancak bu yüksek puanların günlük kullanımda ne derece etkili olacağı, telefonun diğer özellikleri ve üretici optimizasyonları ile değişiklik gösterebilecek.

Oppo Find X7, BOE tarafından üretilen süper parlak bir ekran ve yeni Q1 paneli, ayrıca Sony'nin LYT-900 kamera sensörü gibi özelliklerle donatılmış olacak. OPPO Find X7 serisinin 2024 yılının ilk çeyreğinde Çin'de tanıtılması ve Pro versiyonunun da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu, OPPO Find X6 serisinin Mart 2023'te piyasaya sürülmesinin ardından gelen bir yenilik. Teknoloji tutkunları, Oppo'nun bu yeni amiral gemisinden büyük beklentiler içinde.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.