Pogba'nın Takipçisine 'Allah' Cevabı Sosyal Medyada Günün Konusu Oldu

Manchester United'in yıldızı Pogba'nın sosyal medya üzerinde takipçisine verdiği cevap sosyal medya üzerinde büyük beğeni aldı. İşte o cevap.

Yayınlanma:
Pogba'nın Takipçisine 'Allah' Cevabı Sosyal Medyada Günün Konusu Oldu

Manchester Ünited'in yıldız oyuncusu Pogba'dan takipçisine anlamlı bir cevap geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile soru cevap yapan Pogba, onların merak ettiklerini soruları yanıtladı. Takipçilerinden birinin sorduğu soruya Pogba'nın verdiği cevap takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Kişisel Twitter hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlayan Pogba, bir takipçisinin 'Seni hayatın boyunca en çok etkileyen kim?' sorusuna 'Allah' cevabını verdi. Takipçileri tarafından beğenilen bu cevap, sosyal medya üzerinde kısa sürede çok sayıda paylaşım aldı.

Müslüman olduğu bilinen Manchester United'in yıldız oyuncusu Pogba, 222 milyon euro karşılığı İspanya'nın Barcelon kulübünden Fransa'nın PSG'ye giden Neymar'ın ardından 105 milyon euro bonservis bedeliyle(Juventus'tan Manchster United'a) tarihin en pahalı ikinci futbolcusudur.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.