PÖH Sözlü Sınav Tarihi Açıklandı (E Devlet ile PÖH Sözlü Sınav Tarihi Sorgulama) | Son Dakika

Beklenen açıklama geldi ve polis özel harekat alımı sözlü sınav tarihleri açıklandı. İşte Polis Akademisi tarafından yapılan son dakika açıklaması ve sıvan tarihi sorgulama ekranı.

Yayınlanma:
PÖH Sözlü Sınav Tarihi Açıklandı (E Devlet ile PÖH Sözlü Sınav Tarihi Sorgulama) | Son Dakika

Son dakika açıklaması Polis Akademisinden geldi. Yapılan açıklamada uzun süredir beklenen Polis Özel harekat alımı sözlü sınav tarihleri açıklandı.

Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Özel Harekat Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 19.Dönem POMEM Mülakat Sinavi 27 Şubat 2017 Tarihinde Başlayacaktir.

Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19.Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında şahsen başvuruları kabul edilip, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı aşamasında başarılı olarak Mülakat Sınavı aşamasına girmeye hak kazanan adaylar sınava nerede ve hangi tarihte katılacaklarını T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile 25 Şubat 2017 tarihinde www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.

Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir."

E Devlet ile Sözlü Sınav Yeri Sorgulama

Fiziki yeterlilik sınavlarını geçen adaylar, sözlü sınava girmeye hak kazanmıştı. Sözlü sınav yerini ve tarihini öğrenmek için aşağıda bulunan bağlantı adresi üzerinden e devlet şifreleri ve tc kimlik numaraları ile sorgulayabilecekler.

E Devlet girişi için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.