Realme C55’ten Avrupa Hazırlığı Sürüyor!Şirket CEO’sundan Açıklama Geldi!

Realme C55 akıllı telefonunu piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Son hazırlık aşamalarını tamamlayan şirket, Realme C55’i Avrupa’da satışa çıkarılacağını Twitter hesabından verdi.

Yayınlanma:
Realme C55’ten Avrupa Hazırlığı Sürüyor!Şirket CEO’sundan Açıklama Geldi!

Realma C55, Endonezya’daki benzer özellikleriyle bu sefer Avrupa pazarında boy göstermeye gelecek. Şirket CEO’su tarafından Realme C55 ile ilgili açıklama yapıldı. Twitter hesabından yapılan açıklamada 90 hz yenileme hızına sahip olan 680 nit maksimum kapasitesine sahip 6.52 inç FHD ekran özelliklerine sahip yeni akıllı telefonun görseline bakıldığında Apple’daki yapıya benzerlik gösteriyor.

Realme C55’te yer alan düşük pil uyarılarından, ver,i tüketim gibi pek çok önemli performansları sunacak olan akıllı telefonun Avrupa’daki hedef kitlenin de beğenisine sunulmak amacıyla özenle imal edilmiş olduğunu söylemek mümkün.

Avrupa’nın İddialı Teknolojik Ürünü Olacak Realme C55’e Genel Bakış..

Realme C55 teknolojik üründe pek çok önem arz eden detaylar bulunuyor. Bu detaylar nelerdir diye göz atıldığında güç düğmesine gömülü şekilde olduğunu söylemeliyiz. Ayrıca cihazda dikkat çeken bir diğer önemli özelliklerinden biri de yana monte edilmiş şekilde tasarlanmış olması. Cihazın hemen arka panel bölümüne göz atıldığında toplamda iki adet şeklinde olmak üzere kamera halkası yer alıyor.

C55 ile ilgili bir başka tasarım incelemesi yaptığımız zaman 2 MP ikincil lensle kolayca eşleştirebilme kapasitesine sahip olduğunu söylemeliyiz. C55’te 8 MP ön kamera özelliğine sahip olan Realme C55 her yönden kitlesine olumlu bir etki yaratacağa benziyor.

Realme C55 Çıkış Yapmaya Hazırlanıyor

Avrupa’daki modeller arasında yer alabilecek bir başka yenilikçi teknolojilerden biri de Realme C55 bulunuyor. Müşterilerine özel sağlamış olduğu kaliteli hizmetleriyle her daim memnun etmeyi başaran marka, teknolojik piyasasında özelleştirilmiş modellerini sunmaya devam ediyor. Onlardan biri olarak Realme’nin birçok detayları düşünerek hazırlamış olduğu C55 olduğunu belirtmek mümkün. Rakiplerinden geri kalacak özellikler taşımayan, tam aksine eşdeğer özellik çizgilerinde olacak Realme’nin iddialı modeline hemen göz atmaya başlayabilirsiniz.

Şirket CEO’su tarafından da sosyal medya kanalıyla belirtilmiş olduğu c55’in yakın bir süre zarfında Avrupa’da yer alacağı belirtildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.