ŞOK'ta ayçiçek yağı, yumurta, zeytin, çay fiyatlarında yüzde 45 indirim!

Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinden Şok Market, seçili ürünlerde büyük bir indirim kampanyası başlattı. Ayçiçeği yağı, yumurta, zeytin ve çay gibi temel gıda maddelerinde E’e kadar varan indirim oranlarıyla tüketicilere müjdeli haberler verdi.

Yayınlanma:
ŞOK'ta ayçiçek yağı, yumurta, zeytin, çay fiyatlarında yüzde 45 indirim!

Ramazan döneminde, halkın temel ihtiyaçları düşünülerek Yıldıx Holding bünyesindeki Şok market zincirleri, özellikle gıda ürünlerinde ciddi oranlarda indirimlere gitti. TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu, bir TV programında bu indirimlerin detaylarını gözden geçirirken, kampanyanın önemine dair yorumlarda bulundu.

TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu, marketlerdeki gıda ürünleri üzerindeki indirimleri vurgulayarak, “Önceden süt fiyatları ₺34 ile ₺42 aralığında değişiyordu, şimdi ise tam yağlı sütler ₺24’e kadar inmiş durumda. Bunun yanı sıra, tereyağının fiyatı ₺350 - ₺400 arasında artarken, şu an itibarıyla ₺259 civarına düşmüş bulunmakta.” dedi.

Ağaoğlu ayrıca, temizlik ürünlerinde de indirimler yapıldığını söyleyerek, tuvalet kağıdı örneğini verdi; indirim öncesinde ₺219 olan tuvalet kağıdının şu anda ₺169 civarında olduğunu belirtti.

aktüel ürünler

BİM VE A101'DEN İNDİRİM BEKLENİYOR

BİM ve A101 gibi büyük market zincirlerinin de benzer indirimler yapması öngörülüyor. Ağaoğlu, diğer perakende devlerinin de indirim dalgasına katılmasını önerdi ve "Ramazan'ın yarısını geride bıraktık ve bayram sonuna kadar hatta bayramdan sonrasına da bu indirim kampanyalarını devam ettirsinler. 11 ay ticaret yapıp bir ayda sevap toplasınlar. Bu şekilde enflasyonun frenlenmesine de katkı sağlamış olacaklar." dedi.

Şok marketler zincirinde, indirimli fiyatlarla sunulan ürünler arasında;

Yağlı siyah zeytin: ₺119,

30 adet yumurta: ₺85,

5 kilogramlık un: ₺69,

5 kilogramlık şeker: ₺134,

5 litrelik sıvı yağ: ₺194 bulunmaktadır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.